Кој е најбрз играч?

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Kaka vo momentov e najbrz a i Anri porano bese mnogu brz ama sega star e :toe:

За најбрз незнам точно, ги имам приметено Ленон и Андерсон (лани кога играше за Порто)... Еве на страната на Најк Ленон и Агбонлахор се прикажани како најбрзи...

Хм... Од овие што ги знам и што ги имам видено, со топка Кака е најбрз. Пред 2-3 години, знам дека Ѕамброта беше меѓу тројцата најбрзи играчи во Италијанската серија а со топка, сега не знам како стои со брзина, не сум го приметил од дамна како јури со топка. Ленон и Мартинс без топка се најбрзи, по мое мислење.

Ти си мал сеа си почнал да гледаш фудбал бе затоа не знаеш која брзина ја имаше За Роберто пред 4-5 години. А сега Мартинс, Арон Ленон и Пејчиќ што играше у Работнички.

Кака и Кристијано Роналдо :pipi: (вториов со вонсериски талент морав да го спомнам иако не го поднесувам :) )

За најбрз незнам точно, ги имам приметено Ленон и Андерсон (лани кога играше за Порто)... Еве на страната на Најк Ленон и Агбонлахор се прикажани како најбрзи...

Секако дека Најк нема да каже дека Робен е најбрз, дека спонзор на Робен е адидас. (=

Според мене најбрзи во сите погледи се крилните напаѓачи. Како Робен, Роналдо, Меси, Ленон, Малуда, Ебуе, Волкот, Жоакин, Силва, Кварезма, Мењез и др.

Франк Рибери,Меси,Роналдо и Кака се најбрзите фудбалери што ми текнува во моментов.

Spored mene najbrzi se Martin Petrov i Martins inaku ima i drugi uste mnogu...

Ej...Валкот најбрз...со топка и без топка:)(сеа колку добро ја контролира топката тоа е друго прашање)

Па не знам точно али во највисока група ќе ги ставам Меси,Роналдињо,Тео Валкот,Кристијано Роналдо,Ленон,Мартинс и Кака

Добро, го видел некој Шон Рајт Филипс? Без топка, батето е цар за трчање, полетува дури, а кога ќе дојди до топката се сопнува на неа:)
А спринт со топка: К. Роналдо, Лео Меси, Робен, Робињо.

Мислиш на брзи у спринтови или брзи у потези?
У спринтови мартинс растура,а потези К.Роналдо е мислам незапирлив :)

Кака е најбрз со топка, а Мартинс без ...

Абе темава шо знам.Кој е најбрз ајдеее па некој е сеа брз па после не е.

Ај да кажжеме Роберто Карлос беше лудило сега Робен ги шеи сите.

Исто така К.Роналдо,Адебајор,Мартинс,Меси,Робињо

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom