Кој е најбрз играч?

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште многу треба да јаде болдираниов, Робен е побрз од него.

Меси, Ленон, Волкот и Агбонлахор според мене.
:pos2::pos2:
Да, а Волкот не треба да јаде, така?

ПС пратете Серија А.:smir:

:pos2::pos2:
Да, а Волкот не треба да јаде, така?

ПС пратете Серија А.:smir:

Погрешно си го разбрал ова...Не реков дека е слаб во игра Пато, туку дека не е толку брз во споредба со другиве. Остај тоа што го изеде Мексес, спор е ко трактор Мексес. А и гледам Серија А :smir:

со топка Роналдо
без топка Ленон
а иначе просечно ЕМЕРСОН:pos2:

се знае кој е набрз и без и со топка,а тоа е робен и тука нема дилема.

А за најстартен некаде читав дека е Рикардо Кака...

Мартинс,Волкот,Ленон,Робен,Агбонлахор,Меси,Евра...Не можам некого посебно да го потенцирам.Робен сум го гледал неколку пати во живо,а посебно во дуел со Кишишев,буквално го извади од памет десниот бек на Бугарија со тркачките способности па мораше да биде повлечен од игра дефанзивецот .За Ивица Олиќ сум читал дека беше најбрз играч на последното европско првенство.

Agbonlahor...Дефинитивно ! Пуштајте Football manager 2009 и барајте acceleration кој има најмногу...Генијалци се, му завидуваат пола менаџери од EPL

По одржан состанок со другите двајца модератори, донесовме одлука трајно да се заклучат сите теми во Фудбал на кои се реплицира со два три збора, а понекогаш дури и со само еден збор или глупаво смајли. Има милион издувни вентили на форумов ако не ви се пишува ништо паметно, а според нас тројца подфорумот Фудбал не е место за тоа.

Клуч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom