Кој DJ би сакале да го видите во Скопје?

• Креатор на темата Креатор на темата hellracer
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
сакам да дојде Carl Cox

Tutkar напиша:
orbital

ne baram mnogu skromno :))
Phill Hartknoll беше во Скопје во рамките на Таксират 5. Кретените таканаречени Fun :lud: Lovin Criminals одолговлекуваа со својот настап и за Фил остана само пола саат. После 10 минути се дупнаа басовите на левиот звучен ѕид. Фил почна да мафта по луѓето да одат од десната страна, „еуфоричната“ публика почна да мафта и таа со своите раце ко да се на Жељко Бебек концерАт или нешо такво. После 20 минути ги упалија големите неонки, за да се разотиде рајата.

А толку беф попален да го чујам бидејки тогаш го гледав ХХХ, а Орбитал настапуваат у ѕверскиот клуб у Прага со топки меѓу кои патува струја.

Искрено, се надевам дека ќе дојдат пак у Скопје, али со нова продукција или со ДиЏеј сет.

Да да, Orbital се одлични, а башка и на XXX во клубот екстра.

Ај да си ја пуштам ја Technologique Park (траката на Орбитал од XXX у клубот).

Ма нека доаѓа кој сака бе-ако можам тоа време идам

neka bide neka bide.....

....

e koj da bide,najmnogu Deetron go sakam,ama go iam dva pati slusano,ama sakam pak.... Ama aj neka bide voa Ben Sims upm a drug ne mi teknivat aj koga ke mi teknivat ke vi kazam ...

Sims ќе дојде летово у Колосеум, Кан најавуваше одамна.
Тончи, и мене ми е криво за Орбитал... Ама нема шанси да ги гледаш. Се повлекоа од издавање и настапи - последната турнеа им беше лани (најблизу - Истамбул).

Matthew Dekay , Deep Dish , John Digweed, Armin Van Buuren, Marco V, Marco Bailey,Paul Van dyk, MYLO , Axwell, kai tracid.
Ептен ги респектам

DJ_DEXTER напиша:
Matthew Dekay , Deep Dish , John Digweed, Armin Van Buuren, Marco V, Marco Bailey,Paul Van dyk, MYLO , Axwell, kai tracid.
Ептен ги респектам

Lele ti sekakov stil si mavas ,bravos :pishtoldz:poss:, matthew mn sakam da go slusam ke go donesat li tuka :((, a od vie drugive najmnogu ti tipuvam na paul van dyk da dojde da vidime i on sto moze da ni napravi :poss:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom