Кој би сакале да биде Претседател на РМ?

дали би го гласале Бранко Црвенковски повторно за Претседател?

• да

Гласови: 39 22,5%
  • не

Гласови: 134 77,5%

• Вкупно гласачи
    173
Ќе ги чинвам:Падна бомба од небото па удари баба меца,тече гној тече крв,кој удари тој е прввв!
Од тројцата Бранко Црвенковски(влегува во опција),Радмила Шеќеринска и Владимир Талевски поточно градоначалникот на Битола.

За претседател би го предложил Ристо Пенов

Aбе тој камен од Босна купуваше кога беше градоначалник,па ќе почне и воздух од Авганистан да ни увезува ако стане председател.

АБЦ дај нека го стават Кенеф (Кедев) барем на раат ќе ни се развие државната кардиохирургија.

Pa ja koa se predloziv sebe mene budala me napravija ... poaren bi bil od site ama ajde

On topik Menduh Tachi za pretsedatel i imam i ideja ednashka da stanat sipcive sve i premieri i ministri i cela vlast da im se dade ... ili tie ke ne opraat ekonomski ili ke go jademe po kratka postapka .

Ја мислам дека СВИДН треба претседател да го праиме. Глеам многу логички размислува :)

jas go predlagam JAVUS AMETI tako zvani HIPIK za precedatel .inace mooj drugar od dojran.ne e clen tuka ama ke go bide za precedatel dobar E.samo mu fali edna BOMBA U DJEBOT.

Најдобро би било идниот председател на Македонија да не бил член на ниедна политичка партија досега и да не биде предлаган ни случајно од политички партии,а предност да имаат само независни кандидати.Ама ова во Македонија би можело да се случи некаде во 2049 доколку се биде во ред.

Единствен достоен наследник на лицето Б.Ц. е неговиот ученик и поранешен советник Игор Ивановски - Шема.Да продолжи во континуитет државава да цвета и да просперира :wink:

Бидејќи во Македонија наша немаме политичар со IQ повисок од 25, јас велам да увеземе... барем за тоа не бива.

Мој предлог, од странскиве политичари - Ал Гор.
Македонец, кој мислам дека ќе работи за Македонија а не за својот џеб... Мајк Зафировски the coybow from FYROM(барем нема да не кради, има доволно пари)

Најдобро би било идниот председател на Македонија да не бил член на ниедна политичка партија досега и да не биде предлаган ни случајно од политички партии,а предност да имаат само независни кандидати.Ама ова во Македонија би можело да се случи некаде во 2049 доколку се биде во ред.

Dzordz Atanasovski vekje podolgo vreme se najvavuva za pretsedatelski kandidat na slednite izbori. Nezavisen, golem patriot, ne mu e dojdeno do pari...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom