Кој би сакале да биде Претседател на РМ?

дали би го гласале Бранко Црвенковски повторно за Претседател?

• да

Гласови: 39 22,5%
  • не

Гласови: 134 77,5%

• Вкупно гласачи
    173
Кој рече дека Бранко имал само 7% доверба во државата?
На форумов гледам преку 20% би гласале за него!:)

Него, јас би поставил други две анкети (со идентично прашање):
Ако МОРА да се изјасните, за кого попрво би гласале за претседател?

За симпатизерите на ДПМНЕ:
1. Бранко Црвенковски
2. Мендух Тачи

а за симпатизерите на СДСМ:
1. Никола Груевски
2. Али Ахмети

Баш ме интересира какви резултати би добиле!?:)

Одговорот е едноставен мора да се оди во потешка градација :

1. Бранко Црвенковски
2. Јосиф В. Сталин

1. Никола Груевски
2. Владимир И. Ленин

Бранко и Грујо ќе имаат 0% рејтинг :):):)

Jas mislam deka pak Branko ke se kandidira i deka pak ke dobie.
A za toa koj bi sakal da bide pretsedatel....bilo koj samo ne ovaa gnida sto ja kazav pogore i nitu eden gomnar od SDS.

Sakam da bide pak Boris Trajkovski no za zal... A od zivite Nikola Gruevski.

Жабарот за претседател!!

*(За оние кои не го знаат)Жабарот е газда на кафана со 40 годишна традиција, стационирана на кеј непосредно до Владата...

Таман може тоа и кабинетот да му биде....

се јави еден југоносталгичар

Готово СДС се консолидира на форумов, сега може да делува како што треба астерикс се врати, водечката фигура во радовите на СДС на форумов следен од интел и по ново подмладокот Флава.
Ајде астерикс ајде баци му рака на шефот ти Бранко

Jas ne sledam nikogo, ne menuvam nikovi sekoi 6 meseci spored potrebite. Intel e intel vekje dolgi godini na site forumi.
A ova rekacijava tvoja e cisto Dpmnovska. Ti smetaat luge sto razmisluvaat poinaku od tebe i od onie 5-6 so po tri nika( za da izgledaat 20-tina) sto se pro-dpmnovski. :pos2:
Sakas da si odime od forumov ???

Жабарот за претседател!!

*(За оние кои не го знаат)Жабарот е газда на кафана со 40 годишна традиција, стационирана на кеј непосредно до Владата...
Таман може тоа и кабинетот да му биде....

i dolzen do gusa na pola skopje...toa ne zaboravaj da go kazes....

Ako na narednite izbori povtorno se kandidira Branko, ke mi e interesno da doznaam koja bi bila alternativata na opozicijata (SDSM). Togas, logicno bi bilo da ne glasaat za nego tuku za nivniot kandidat.

Ke izlezat li so "protivkandidat" na izborite?

Не дека е лош Бране али мислам дека добро би било проф. др. Љубомир Фрчковски треба да се кандидира на претседателските избори

Не дека е лош Бране али мислам дека добро би било проф. др. Љубомир Фрчковски треба да се кандидира на претседателските избори
АБЕ ,АЈ ОДИ УБИЈ СЕ !!!И ТОА ДА СЕ ФРЛИШ ОД НЕКОЈ ВИСОК МОСТ ЗА ДА НЕ ОСТАНЕ НИ ГРАМ ОД ТАКВИОТ КОМУЊАРСКИ МОЗОК АКО ВООПСТО ГО ИМАС

за прецедател - БОРИС ТРАЈАНОВ

а бе Драган Вучиќ да биде претседател он ќе ја нареди работата:pos2:

Знаете шо може и Пафле Трајанов, човекот со два месеца министер за МВР стана експерт, е тек 5 години како претседател ууууу

Кој рече дека Бранко имал само 7% доверба во државата?
На форумов гледам преку 20% би гласале за него!:)

Него, јас би поставил други две анкети (со идентично прашање):
Ако МОРА да се изјасните, за кого попрво би гласале за претседател?

1. Бранко Црвенковски
2. Мендух Тачи

1. Никола Груевски
2. Али Ахмети

Баш ме интересира какви резултати би добиле!?:)

Не сум симпатизер на ниедна партија, ама од овие за Мендух Тачи би гласал. И сериозен сум. И Македонец.

Не сум симпатизер на ниедна партија, ама од овие за Мендух Тачи би гласал. И сериозен сум. И Македонец.
Ama do sega ne si glasal na pretsedatelski izbori, za toa vaka! Ova mi e isto kako so devica za sex da zborish- videla samo na TV, pa taka i ti so izborive i glasanjevo!
Ohhh koja bila prichinata shto se bunel toj za Branko!:kesa:

Шо е битно дали сум гласал на претседателски, битно ќе гласам на следните. И не се прај политиколог смрди твојата нискоинтелегентна појава.

И не сфаќам која е причината?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom