Кој би бил идниот претседател на Македонија?

• Креатор на темата Креатор на темата Double S
  • Време на започнување Време на започнување

Кој би бил идниот претседател на Р.Македонија? (според вас)

• Вкупно гласачи
    132
И јас како човечко битие имам мани,мани...колку сакаш.Ама да се окарактеризирам и оценам себеси како светец ќе ми треба огромна самодоверба....но,погледни ја малку и самокритичноста.Самодовербата е понекогаш знак на самозаблудение.

jas sum cist so sovesta kon ova prasanje, imam mani sekako ama niv gi cuvam za tekoven zivot ( na primer pusam i pred mali deca ), a toa so boldiranono gore ne znam od kade mi go prepisuvas toa e sepak tvoja interpretacija na moj post.

abe braka makedonci neli vi se spie.i ostavete go ogledalo ne e toj kriv ...i jas nekogas bev takov SVETEC mozebi i pogolem od nego ama se razbudiv

abe braka makedonci neli vi se spie.i ostavete go ogledalo ne e toj kriv ...i jas nekogas bev takov SVETEC mozebi i pogolem od nego ama se razbudiv

лол , џабе кравата давала убаво млеко кога на крај го турнала лонецот!!

лол , џабе кравата давала убаво млеко кога на крај го турнала лонецот!!
ha ha ha .abe nema veze da sme zdravi i zivi site pa sto saka neka bide ...se nadevam ovaa nasa ubava drzava da izdrzi vo ovie teski momenti .kolku i da ti stoi cudno ama jas nikogas nema da prestanam da bidam M A K E D O N E C vo dusata i srceto a kako nekoj :drk::drk::drk:.....
najmalku mi e vazno.

biva li na mojata dlaboka emotivna iskrenost da mi ironiziras, sega i za natamu mene ne moze ni kiro ni branko ni gruevski da mi go odzemat kodot na postoenje.

Биди искреен и кон себе понекогаш,па нема да ги иронизирам твоите постови,се разбира дека никој тебе нема да ти го одземе кодот на твоето постоење,но ќе го загубат твоите деца и внуци доколку прифатиме “мала“ измена во името,макар и со референдум.:smir:

ha ha ha .abe nema veze da sme zdravi i zivi site pa sto saka neka bide ...se nadevam ovaa nasa ubava drzava da izdrzi vo ovie teski momenti .kolku i da ti stoi cudno ama jas nikogas nema da prestanam da bidam M A K E D O N E C vo dusata i srceto a kako nekoj :drk::drk::drk:.....
najmalku mi e vazno.

Значи и тебе ти дале “фабричка задача“ да извршиш “мали“ припреми за “мала“ промена во името.?:toe:

никој нека стават некоја жена може ќе биде подобро:smir: ама некоја камен јака:wink:

Биди искреен и кон себе понекогаш,па нема да ги иронизирам твоите постови,се разбира дека никој тебе нема да ти го одземе кодот на твоето постоење,но ќе го загубат твоите деца и внуци доколку прифатиме “мала“ измена во името,макар и со референдум.:smir:

Значи и тебе ти дале “фабричка задача“ да извршиш “мали“ припреми за “мала“ промена во името.?:toe:
da be licno mi se javi GRUEVSKI....:pos2:
a i so BRANKO sme nerazdelni drugari stalno mi se javuvaat dvajcata i me molat da ve pripremam za golemite promeni/////?

vidovme site oti se posilni od nas .so glava zid ne se turka....dali ste svesni oti sme zatvoreni od site strani?do koga nasiot narod ke raboti za bedni 100evra mesecno a nasite gazdi MAKEDONCI ke si gi polnat dzebovite se poveke i poveke..aj prasaj go zemjodelecot kako ke ja pomine zimata.a i edno prasanje do tebe ...dali bi sakal da zarabotuvas 1500evra mes. nekade vo evropa ili da si sedis doma kako pravMAKEDONEC

За одговор, еве ти една песна од поетот Зевс Македонски. Инспирацијата да ја напише своевремено му ја даде некој бугароман, ама суштината е иста.

НА ИЗРОДОТ

на изродот од македонскиот род таканаречен космополит

Еј торбеш кутри продаден за пари
со твоите дела душата си ја квариш
арам да ти биде мајчиното млеко
од род македонски сам си се одрекол.

Гревот ќе ти тежи до гробот на вратот
за пари си ја продал душата на врагот
на душманот твој цел живот му служиш
со Јуда предавник до гроб ќе се дружиш.

Потслушкуваш свои преносиш на други
за торба урда служиш на туѓи,
кратка ќе биде лагата крива
оти Македонци раѓа македонската нива.

Злоба и штета блуваш без мера
на ѓаволи служиш и ѓавол те тера.
Македонци простум стоиме во живо
а ти гркоман торбеш до гроб си во криво.

Зевс Македонски,
21.4.7508 лето Господово Олимписко.

Значи,доволно е еден,само еден пост да не одговара на сеопштото мислење,конкретно на темава и целата тема да појде по вода.На таков начин ќе дојде и денот кога со некоја мала интрига ќе ви замачкаат очи и ќе ве пренесат преку осум реки и езера и нема да ви дадат вода да се напиете.Леле,леле,ој ој ој ој.....мајко Македонијо!!!

За одговор, еве ти една песна од поетот Зевс Македонски. Инспирацијата да ја напише своевремено му ја даде некој бугароман, ама суштината е иста.

НА ИЗРОДОТ

на изродот од македонскиот род таканаречен космополит

Еј торбеш кутри продаден за пари
со твоите дела душата си ја квариш
арам да ти биде мајчиното млеко
од род македонски сам си се одрекол.

Гревот ќе ти тежи до гробот на вратот
за пари си ја продал душата на врагот
на душманот твој цел живот му служиш
со Јуда предавник до гроб ќе се дружиш.

Потслушкуваш свои преносиш на други
за торба урда служиш на туѓи,
кратка ќе биде лагата крива
оти Македонци раѓа македонската нива.

Злоба и штета блуваш без мера
на ѓаволи служиш и ѓавол те тера.
Македонци простум стоиме во живо
а ти гркоман торбеш до гроб си во криво.

Зевс Македонски,
21.4.7508 лето Господово Олимписко.
ha ha ha strasen si nema sto.:pos2::pos2::pos2:
ajde daj nesto drugo ako imas ti GOLEM BORECU ZA MAKEDONSKITE PRAVA......abe ajde ti v.VOJVODO egejskopirinskovardarski povedi ne da gi oslobodime nasite teritorii vo grcija i bugarija.

ha ha ha strasen si nema sto.:pos2::pos2::pos2:
ajde daj nesto drugo ako imas ti GOLEM BORECU ZA MAKEDONSKITE PRAVA......abe ajde ti v.VOJVODO egejskopirinskovardarski povedi ne da gi oslobodime nasite teritorii vo grcija i bugarija.

Многумина тука нападот го користат како средство за одбрана.Што е и логично,нели?:toe:Ама во Библијата стои:,,ПРЕД ДВАПАТИ ДА ИСКУКУРИГА ПЕТЕЛ,ВИЕ ТРИПАТИ ЌЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОД МЕНЕ,,Така да,баш би сакал да видам колку ќе бидат достојни на својот збор сите тие што преку интернет ја бранат татковината во време кога би требало да го спроведат тоа на практика.

Многумина тука нападот го користат како средство за одбрана.Што е и логично,нели?:toe:Ама во Библијата стои:,,ПРЕД ДВАПАТИ ДА ИСКУКУРИГА ПЕТЕЛ,ВИЕ ТРИПАТИ ЌЕ СЕ ОТКАЖЕТЕ ОД МЕНЕ,,Така да,баш би сакал да видам колку ќе бидат достојни на својот збор сите тие што преку интернет ја бранат татковината во време кога би требало да го спроведат тоа на практика.
slusaj brat 2001god...
ARACINOVO....
a ti?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom