Кој бенд има најдобар настап во живо?

најдобар настап во живо

• arctic mokeys

Гласови: 1 1,1%
  • audioslave

Гласови: 0 0,0%
  • avenged sevenfold

Гласови: 0 0,0%
  • bullet for my valentine

• guns'n'roses(starite)

• iron maiden

Гласови: 18 19,1%
  • metallica

Гласови: 14 14,9%
  • nirvana

Гласови: 3 3,2%
  • pantera

Гласови: 6 6,4%
  • red hot chilly peppers

Гласови: 7 7,4%
  • slipknot

• system of a down

• bon jovi

Гласови: 4 4,3%
  • green day

• Radiohead

Гласови: 31 33,0%
  • некој друг бенд

• Вкупно гласачи
    94
ЗАборавив да ги спомнам Мор ве Етеси. За тие што не знаат кои се -пред-групата на Мерлин Менсон:smir:

Oд тоа што сум го видел во живо, дефинитивно Black Sabbath, Machine Head, Whitesnake, Nightwish, Kreator и Deep Purple според мене имале настап ака свака част...ова другово што не сум го глеал, а ми го збореле другари не го коментирам, јбг :icon_lol:

Прво ги нема сите групи што треба да ги има, второ по кој критериуми го оценуваме ова освен според пристрасност.
Ок ајде, ајрон мејден и металика имаат звучно најквалитетни настапи...ама целокупната слика од горепонудните ја има грин деј, последниве години концертите им се вистинско шоу.

Но сепак, нецелосно е поставена темава...

Значи батка во анкетата дефинитивно треба да ги ставиш Pink Floyd???

батка,за тоа ставив и некои друг бенд,ако ги наведував сите немаше место да има,затоа што сите си имаат различен вкус и различно мислење ,ја ги ставив некои што мене ми се свиѓааат за да видам што мислите за нивните настапи во живо.поззззззз
така да знаете,а да не пишувате зошто ги нема овие,зошто ги нема оние.

Njak nastap vo zivo imaat onie sto ke pobedat na istoimenata disciplina na ovogodinesnite britanski muzicki nagradi. A poso Maiden se vo konkurencija neveruvam deka nekoj drug ke pobedi:smir:

Некомерцијален настап за мала група луѓе , меѓутоа претерано енергичен и моќен.
Настап со кој што се докажува дека живеат за музика , а не за парите од неа.

Nightwish so tarja spored mene imaa najdobar nastap u svet End of an era Helsinki finland 2005 god...koj kako go vide koncertot kaj mene site stanaa nightwish fanovi...Arch enemy iako ne gi slusam imaat mnogu dobar nastap u zivo...BODOM isto taka... Ne znaev deka iron maiden mozat tolku da napravat rastur u srbija sekoja cest.....KEEP IT METAL \m/:smir:

Mnogu jasno deka Next time imaat <3

MOLAM?? ahhaah sto be tolku tie next time..ste citale li niven text...(Ako ne si ti nema so sto na ludjeto da se falam) inace nemaat dobar nastap mozam slobodno da kazav deka vokalot im e za nikade i plus next time se sekoj drug rock band! :pos2:

Sega sekoj si ima vkus ama mislam deka next time se bend od svetski ramki i sekoj bi trebalo da gi saka!

Од овие во анкетата најдобар настап според мене имаат Металика ...

definitivno stratovarius so stariot gitarist nz bolje zvucea i od snimki u studio ne za dzabe gi proglasija za najdobar power metal bend pred nekoja godina:helou:

Njak nastap vo zivo imaat onie sto ke pobedat na istoimenata disciplina na ovogodinesnite britanski muzicki nagradi. A poso Maiden se vo konkurencija neveruvam deka nekoj drug ke pobedi:smir:
Е булет тепаа :baeh: Мада булет се тапа! Јас би за DEATH! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom