Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
пробај брате, само пази муда да не ти омлитави некоја, зашо ако не ја потпреш брзо на ѕид или ако е млитава ко котва она, мож да си ги носиш после у кеса подврзани...:pos2:

ЛОЛ абе не ја ни кревам пред да стигнеме до ѕид х) знаеш онака прво нежно љубење на ѕид ја мавам и и кревам нозе и така почиња се х) Без ѕид до мене уопште не почињам х) :pos2::pos2::pos2::pos2:

Убаво е некако, женската да контролира се, онака она да биде горе и да прави што сака....... Ама од друга страна, и машкото кога е горе онака да ја контролира, да има потези јаки, па со раце да ја притиснам над бутките (омилен потег ми е и доста упсешен :kesa::kesa:), да викне од емоции... Исто и на маса ми е јако, она да е легната, а машкото стоечки..... ПЕРВЕРЗИИ

Поза

Која поза ви е најкул и како се чувствувате?
Колку е добро кога ќе си врз нејзе и ја работиш.
Ќе ги потспуштиш колената за право да ти влегува во пичето.
И така си наведнат, ја бакнуваш.
После ќе се подисправиш и ко на кур да ја качуваш.
Многу е добро .
Нејзините стапала во твои раце ги грицкаш малу од малу и ја пумпаш.
Одпозади, нели бе ви мава тоа нарасната г-точка одоздола на имењакот и нели ви доаѓа да свршите?
Или тоа е прилично на почеток па само ќе го бапнете и мрдате?
Ај секој со свое искуство.
Таслачите, убо е.

Одзади.
Она одозора.
Ја одозгора.

По тој редослед ми се преференциите.

(со се сите варијации на тема)

Мммм, мерак по кучешка...Добро, зависи како го работи тоа:)
Инаку, стандард, и најдобра за мене ради пенетрирање ми е кога јавам:pipi:

Мисионерска најмногу, и одстрана, и доги....ма сите :pipi:

Сите се добри бе, ама доги најмногу ми прави кејф :vozbud:

Дефинитивно најслаба точка, а и една од најомилените пози ми е *таа врз мене‘‘ , па *јас од позади *:helou: и ред, други

СИТЕ ПОЗИ ОД ПОЗАДИ ШТО СЕ ЗАТОА ШТО САКАМ ДА ЈА ИМАМ КОНТРОЛАТА И ТАКА МОЖАМ ДА ЈА ДОПРАМ СЕКОЈА ТОЧКА НА НЕЈЗИНОТО ТЕЛО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom