Кои ви се најубави смоки?

• Креатор на темата Креатор на темата vole
  • Време на започнување Време на започнување
Стоби флипс и оние социјалните ...со ново пакување што се сега ..тврди и многу убави уф уф:helou:

И јас Стоби Флипс Црвено .. а може и две маХ .. хахахаха ..

Mandy напиша:
Ги сакам оние од Соко Штарк...црвени со проѕирно...некои ги викаат раперски,некои социјални(на некои места се 8/9денари),а кај нас во друштво се попознати како цицкорастачки:kesa:
И мене тие ми се најубави:baeh:

Mandy напиша:
Ги сакам оние од Соко Штарк...црвени со проѕирно...некои ги викаат раперски,некои социјални(на некои места се 8/9денари),а кај нас во друштво се попознати како цицкорастачки:kesa:
vilica: Па што не кажувате вие вакви работи бе алооо... zauska: А ја глупа, пуш-ап прслуци, чорапи и потпунки, силикони... А тоа у Соко Штарк било тајната :pos:

До пред една минута Стоби црвените ми беа омилени, сега стрикно СокоШтарк. :pipi: (ем 8 динара, ем цицка ти расте :pos:)

И црвените Стоби флипс и зелените Агроплод Ресен. Има не знам какви, секакви странски, та биле со пица вкус и не знам каков веќе не али ипак нашите се поим...барем за мене.

Уште од мали нозе го имав рецептот за тоа како на Македонија да и` тргне на економски план. Па со извозот на смоките, секако! Во СВЕТОТ нема поубави. По странствата кај што одам, редовно го разгледувам асортиманот на смоки и секогаш и секаде доаѓам до заклучок дека само и исклучиво тука се добри и вкусни. Зелените на Агроплод и Стоби Флипс на Витаминка. :cuc:

''Черитос'' <--зелените и портокалевите....порано имаше ко бев мал и таткоми велеше дека се најгрди(во зоолошка на сите животни му фрлав и никое не ги јадеше, освен ракунот кој прво ги миеше во водата па после тоа ги јадеше:nesum: ) ама мене ден денес ми се најјаките смоки.:toe:

Стоби па тие црвените(во моја околина познати како Српски смоки) а оние од Агроплод и Макс би ги забранил со закон поготово Макс пошто тие што ги прават на 10 кеси смоки трошат по 1 грам сол!!

Доритос и Рафлс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom