Кои вештини најмногу ги цените кај една личност

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Локација
На Венера
Веб-сајт
www.facebook.com
Во пребарување не видов ваква тема ... ако има слободно спојте ја или пак во канта.

Бидејќи во насловот стои кои вештини најмногу ги цените кај една личност а во случајов бидејќи јас сум машко ќе одговорам што најмногу ценам кај една женска личност

1. Да биде позитивна - хумористична личност
  2. Да знае да готви најмалку 3 јадења
  3. Да биде комуникативна личност
  4. Да знае да танцува

Кои се тие вештини кои вие најмногу ги цените кај една личност? :)

Ова твојте како од некој сајт да си ги копирал..

Позитивна особа, шо знае да покаже и да скрие емоции кога е потребно, особа шо не се замара со ситници, шо обожава природа, техника, автомобили, спорт дружење, добра музика, филм, да си има свој свет и одредена доза на мистериозност. Исто особа со која можам отворено да правам муабет за се. Толку ми текна сеа за сеа :)

вештини=карактени особини? јас од насловот си помислив .... ако е за машк ода знае да фати бормашина и нарави дупка за дипла, ако е женско да знае да скрати, подраби панталони, ..... :pos:

Многу поштуем мажи што можат да зборат со ждригање, мислам дека тоа е една многу племенита вештина. Неостварена желба ми е некој да ми рече ТЕ САКАМ додека ждрига. :unsure:

Оф топик, секогаш кога ќе ја слушнам фразата хумористична личност, прво ми текнува на Ранко Рангелов.

Има две „вештини“ кои ги ценам кај женска личност. ;)

Лева рука ,десен џеб. Он топик : култура пред се , позитивност , смисла за хумор и да знае кога треба да престане да замара.

Култура на прво место,дружељубива,смисла за хумор,искреност,добрина,човечност,пристојно облечена и тоа :D и кај мажите и кај жените тоа ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom