wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.809
- Поени од реакции
- 34.495
Inaku, da znae stranski jazik, da sviri instrument i da znae da igra latino tanci :-D haha
@Stef Bachatero, te baraat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Inaku, da znae stranski jazik, da sviri instrument i da znae da igra latino tanci :-D haha
Кај машко - Да знае да смени гума на кола.
ригорозни барања имаш......ти заслужуваш машко што знае и сијаличка од фар да менува
Вештина е да си паметен, чувствителен или смешен?
Јас мислам не.
Не се вештини, ама ај објани им. Пример ај објани и на Kuklickaaa дека Интелегентни, позитивни, храбри и искрени, не се вештини.
Јас заслужувам и некој кој има вештина да го спушта капакот во тоалет, али тоа е друга тема за муабет.
Не се вештини, ама ај објани им. Пример ај објани и на Kuklickaaa дека Интелегентни, позитивни, храбри и искрени, не се вештини.
Јас и Кукличка имавме две дискусии на форумов по кои она ме извади дека сум паднала од Марс и немам блага веза од ништо. Моето дискутирање со неа е завршено, оти џабе ми беше потрошено и тоа време што го одвоив да ја цитирам.
Кумановац, жал ми е немам шаолински вештини. Иначе одма ќе ти закажев еден дејт.Кулинарски вештине
Да знае да ти напраи добар доручак, некој сфе и сфашта екпериментал ручак.Што јоште мммм.....
А да, обожаам ги шаолински вештине, такој да кој знае кунфу,
сфака чаз буразеру, ај да се пробамо у фајт hhhh
И треќа вештина која би сакаја некоја џенцкиња да гу има е еротика. Да знае бре добар орал да удари, да мрда као што треа, да урла и вришти и да гребе по ѕ'дови : )))