Кои вештини најмногу ги цените кај една личност

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Вештина е да си паметен, чувствителен или смешен? :confused:
Јас мислам не.

Кај машко - Да знае да смени гума на кола.

ригорозни барања имаш......ти заслужуваш машко што знае и сијаличка од фар да менува

Јас заслужувам и некој кој има вештина да го спушта капакот во тоалет, али тоа е друга тема за муабет.

Вештина е да си паметен, чувствителен или смешен? :confused:
Јас мислам не.

Не се вештини, ама ај објани им. Пример ај објани и на Kuklickaaa дека Интелегентни, позитивни, храбри и искрени, не се вештини.

Не се вештини, ама ај објани им. Пример ај објани и на Kuklickaaa дека Интелегентни, позитивни, храбри и искрени, не се вештини.

Јас и Кукличка имавме две дискусии на форумов по кои она ме извади дека сум паднала од Марс и немам блага веза од ништо. Моето дискутирање со неа е завршено, оти џабе ми беше потрошено и тоа време што го одвоив да ја цитирам.

А ако се бараат карактерни особини, нека ја преименуваат темава.

Ај погледни некои постови и страници понапред па да видиш дека НЕ сум само јас што ја утнала темата ;) Јас така одговорив во духот на останитете;) И прошири го видикот не е само кукличка овде ;):P
--- надополнето: 29 октомври 2013 во 20:22 ---
Јас и Кукличка имавме две дискусии на форумов по кои она ме извади дека сум паднала од Марс и немам блага веза од ништо. Моето дискутирање со неа е завршено, оти џабе ми беше потрошено и тоа време што го одвоив да ја цитирам.

Битно е дека сум ти оставила впечаток и ме памтиш.....;) Јас незнам ни зашто сме се расправале овде а камоли и што сум ти реплицирала:P Али разбирам разбирам, неможеш да ме заборавиш хаха:D

он: ценам вештина љубење и мазење:P

covek koj e sposoben da razmisluva, zashto ne sekoe mislenje eumno mislenje. a loga covek razmisluva mnogu togash znae da se snajde sekade za se. i dobrinata isto taka, zashto bez razlika koj i kakov e covek, vazno koga ke mu pruzish raka za pomosh, da ti ja podade negovata.pozdrav. pozdrav.

Кулинарски вештине
Да знае да ти напраи добар доручак, некој сфе и сфашта екпериментал ручак.Што јоште мммм.....

А да, обожаам ги шаолински вештине, такој да кој знае кунфу,
сфака чаз буразеру, ај да се пробамо у фајт hhhh

И треќа вештина која би сакаја некоја џенцкиња да гу има е еротика. Да знае бре добар орал да удари, да мрда као што треа, да урла и вришти и да гребе по ѕ'дови : )))

Кулинарски вештине
Да знае да ти напраи добар доручак, некој сфе и сфашта екпериментал ручак.Што јоште мммм.....

А да, обожаам ги шаолински вештине, такој да кој знае кунфу,
сфака чаз буразеру, ај да се пробамо у фајт hhhh

И треќа вештина која би сакаја некоја џенцкиња да гу има е еротика. Да знае бре добар орал да удари, да мрда као што треа, да урла и вришти и да гребе по ѕ'дови : )))
Кумановац, жал ми е немам шаолински вештини. Иначе одма ќе ти закажев еден дејт. ;)

Снаодливоста, брзото преминување преку непотрбните проблеми, играњето добар, издржан шах, свирење инструмент (јас сум тотален антиталент им се дивам на таквите), и најважно, вештината секогаш да го вади ДОБРОТО ОД ТЕБЕ, а не лошото, у какво и сродсво да сум со личноста. Или барем да се труди да го вади.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom