Кои страни ви се омилени и најчесто ги посетувате?

• Креатор на темата Креатор на темата Bidikov
  • Време на започнување Време на започнување
Ferrari напиша:
не сѕум сигурен дали е законски да си ги симнес кај тебе па јавно да ги објавувас без мое одобрение :) ( малце сум зафанет инаку ке ја терм работата до крај)

Немогуќе... Човеку, шо пиеш ти насабајле шо ти ги размрдува вијугите на мозокот? Пак уште во Македонија ќе те тужи! Ха! :D

ПС Тужи ме мене за навреда и клевета.[/img]

Ефто, Ефто... добро што ни дојде на форумов, ни требаат и некои будали да не расположат, мора да има малку рамнотежа ПАМЕТНИ - ПРОСТИ :lol:

Site starni mi se interesni ali najvise tie sto imat PHP: phpBB, forums, forum,phpBB2,bbs,allinurl My_eGallery i pollvote najsigurni se :twisted: :twisted: :twisted:

Se za vasiot mobilen telefon(symbian s6.0 7.0 ): programi, recnici, igri ,slikicki, ringtonovi,temi...
http://www.symbian.com.mk/forum/
pa ne go koristete telefonot samo za pokazuvanje na masa. pokzi sto imas vo nego
smashfreak.gif

SaLt, добра е идејата, ама работи малце на реализацијата... иако е наменет за Symbian, ама веќе кога си ставил рингтонови, позадини и логоа.. барем пополни ги секциите.

Ѕирни малце на странските сајтови. :wink:

И кога веќе станува збор за наш сајт, потруди се да виде на македонски јазик. :wink:

Па ја видов, затоа ти викам дека е стара финтава. 8)

Хехех стара, ама добра 8)

go znam sajtot ushte od pred dve godini i sea mi tekna
mozhe ke go vidi nekoj shto ne go znae

Омилени страници

Јас како humanbean сакам да истакнам дека омилени страни од интернет ми се: Оваа и Оваа
Чао од мене како humanbean .....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom