Кои се правите Николина и Наталија?

• Креатор на темата Креатор на темата vardarce
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
hahaha

dosaden si vardarce :)mnogu go tupish so bez veze postovi;) eh tuginjo :)se poremeti od samo na kompjuter ;) vo tuginata ..wi wi

nemozam da ti go dadam webot moderatorite ne me pushtaat hiahaiha.. a i ako ti go dadam webot nema da e interesen...deka ke go spoebes od tfojte dosadni postovi....kako topikof so si go otfori za sam sebesi zatoa samo jas i nate ti pisuvame i nekoj od nashite "DUDLACI" za kolku da e interesna drugata strana na drugiot forum:)

samo napred !!! aihhhhhhh hiahaihaihaiah

te sakam

E odime pak po red :D.

Kum Ruzvelt напиша:
:cls: :cls: :cls: :cls: :cls: :cls: :cls: :cls:

Izvini dudolezu da ne te pogodiv u zul nesto :?: :D :arrow:

Nikki напиша:
toa shto ke pise sea...si nema vrska so topikot ili pa postovite so postiral do sea..taka da so i da pise e dosadno..napisi neshto interesno za da se smejam za sama sebesi a ne vaka se smejam na tebe iako topikot e za mene ..wi wi ;) toa ti e "TUGINJA" hiahahaiahai

Nikki напиша:
hahaha
dosaden si vardarce :)mnogu go tupish so bez veze postovi;) eh tuginjo :)se poremeti od samo na kompjuter ;) vo tuginata ..wi wi nemozam da ti go dadam webot moderatorite ne me pushtaat hiahaiha.. a i ako ti go dadam webot nema da e interesen...deka ke go spoebes od tfojte dosadni postovi....kako topikof so si go otfori za sam sebesi zatoa samo jas i nate ti pisuvame i nekoj od nashite "DUDLACI" za kolku da e interesna drugata strana na drugiot forum:) samo napred !!! aihhhhhhh hiahaihaihaiah te sakam

Deja vu :D . E od ovie postovi zakluciv deka so vas muabetot mora da e mnogu sodrzaen. Vidi Matence so si pisala toa pa toa go vrtis vo krug, kako da ne mozes da smislis nesto drugo da pises vo tvoeto malecko glavice :wink: . Izgleda ovoj topic za tebe i Natence e premnogu kompleksen ili da ti prevedam slozen za da razberes :wink: :wink: :arrow:

P.S. Kade se ostanatite dudolezi nesto gi snema gledam samo vaseto kumce e nesto aktivno :?: :D

P.P.S. Ako ne znaes sto znaci zborot sodrzaen pobaraj vo leksikon za da naucis :P .

hiahiaiha neam druga rabota pa ke mislam so da ti pisuvam ili pa so da pisam na FORUMI :) samo ti mislis i si ja tupas glavata so da pises a jas edno isto ti pim deka mnogu mislis i znam nesho seljacko ke mi pises i odma past na drug topik :) ne svakjas znam

ama prodolzi so mislenje so da pisuvas pa posle i proscitaj go postot 5pati za greski zapirki ofa ona :)
samo napreddddddddddddddddddddd !! hahahahahahaha gjubrence:)
mwah
pak te sakam ;)

Ne si ti kriva sto ne mislis(1) so taa tvoja mala glavicka, takva te napravile :wink: :arrow:

P.S. Da ne go zabole nesto mnogu zulot na kumceto vase sto go snema :?: :D

1* Definicja za mislis

koe kumce be vol eden, pak vo nekoj film si vlegol.. i pak ne kaza koj se natence i matence samo izbegavas od svojata glupava tema so si ja otvoril samiot dzubre edno. :)))))))

ps.a se gledat isto kako ti so GOLEMIOT pamet se zamarash so toa sto mislime nie i kako mislime :)ako vo opshto ti samiot razmisluvash.. a kako sho gledam se zamarash so mali glavicki zs straf ti e da pokakas nesto na coek so golema intelegencija kako "tvojata" zs znaesh i samiot ke te izedat ziv. jummmyyyyyyy prr ket mit :)
smtko eden smotkosan
nemaj gajle sepak te sakam i ako seushte ne dozna koj sme nie:)))

we rate u odlicno dzubre :)

aj sega tvojot odgovor go ocekuvam da bidit slicno na ova
vie dvete neznajte da razmisluvate zaso imate malecki glavcinja so malecki mozocinja
a da ti kazam jas nie imame malecki mozocnija poradi toa sto mali ni se glavite.. a ti imash pregolema glava a sepak malo mozoce so vo sekoj post istoto pa istoto go kazuvash :) kako ida e pak te projavuvame za ODLICNO

cmokich

Не можев а да не одговорам на оваа тема...

Ники и Нате се... малечки пред се, и како што кажав нивното време тек иде. За се... Сеуште скоро ништо немаат видено од животот..

И еден совет до Ники... Не им викај на други луѓе дека „смрдат“... Не доликува тоа на едно девојче...

Вардарче машко, што ти стана за да трескаш вакви зелени? Што е оваа исфрустрираност? Ти се дига на 18 годишни девојчиња, а они рецка не ти маваат, па сопствената неспособност и страв ги претвораш во бес?!?!? Иако да нема заблуди кај јавноста, не е нате проблемот, ти си попален по Ники!

Како не ти е срам бе, од себе пред себе? Од чиста мира такви отровни стрели да пушташ? Јас ваква огромна несигурност во себе и сопствените можности немам видено.

Катастрофа на векот си!!!!! А уште и се правиш голем маж, и интелектуалец. Да те цитирам “Мало главче и мало мозоче“. Најверојатно ти си имаш проблем со твоето “мало главче“.

Тешко и на Аргентина со такви гастрабајери како тебе, машко.

уф уф, после ова не треба ни да се појавува со одговор :lol: :lol:

Долфин со секој пост се повеќе го поштувам

Респект

Dolphin напиша:
Не можев а да не одговорам на оваа тема...

Вардарче машко, што ти стана за да трескаш вакви зелени? Што е оваа исфрустрираност? Ти се дига на 18 годишни девојчиња, а они рецка не ти маваат, па сопствената неспособност и страв ги претвораш во бес?!?!?...
...Тешко и на Аргентина со такви гастрабајери како тебе, машко.

АААААААААА, тебе случајно дан ти овенвит ко ќе ги видиш Натуш и таа Ники??? Едни "девојчиња" шо се тие, гледам... не сум Саша Матич! :D
Седи бе аман! :x денешно време прво цицки после заби им растат.
Зато не брчи многу многу. Јак на уста, ни за вода носење не го биват:))

Темава е чиста, хм како да кажам???..........ПАТЕТИКА!!!

i jas ve sakam stranicno :)

dolphin vo prafo si :)) ti pruzam raka za postot ama nema potreba da se zamaras so nedorasnati ljuge..so pregolemi glafi:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom