vardarce напиша:Гижо напиша:за тоа, нив ке си ги прашаш![]()
Eve ti prasaj gi dali s bukvata ja ima vo zborot sex. I prasaj gi dali Jane ke ne tepa site so zboruvame loso za niv
.
абе сега, тебе те интересира, ти прашај си ги, ја си знам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vardarce напиша:Гижо напиша:за тоа, нив ке си ги прашаш![]()
Eve ti prasaj gi dali s bukvata ja ima vo zborot sex. I prasaj gi dali Jane ke ne tepa site so zboruvame loso za niv
.
Гижо напиша:абе сега, тебе те интересира, ти прашај си ги, ја си знам
vardarce напиша:Гижо напиша:абе сега, тебе те интересира, ти прашај си ги, ја си знам
Znaes so aj daj mi go brojot na Nikolina vo Avstralija da i se javam za da ja prasam. Ne ja biva takvo nesto da ja prasuvam preku MSN moze ona nema da bide, moze bas u toj moment ke pravam muabet so Jane pa da nastanat nekoi karanici. Pa posle jas sum kriv so Jane nas ja ostavil Nikolina, pa duri togas Natalija ke mi se kaci naglava so sum gi raskaral
:arrow:
per pravam muabet so nif na MSN .. i tvrdam deka se popametni od tebe :lol:vardarce напиша:Biatch ti preporacuvam da pravis eden muabet so niv na MSN da vidis kolku se sodrzajni nivnite razgovori. Ne se cudi jas nikogas ne sum pravel so niv muabet ama mozam da si zamislam kako e
. I so sum slusal ke ti preporacam edna kamera da si kupis :arrow:
![]()