Кои се позитивните работи што ги направи Б.Ц.?

• Креатор на темата Креатор на темата saso82
  • Време на започнување Време на започнување
Има позитивна работа која ја направил Б.Ц?:icon_eek:
Таман ја видов темата и истото ке го прашував... Оп некој се сетил пред мене.

Има позитивна работа која ја направил Б.Ц?:icon_eek:

Ne go abolicira Lambe i gradonachalnikot od Aerodrom koj beshe faten so parite vo dzeb...pa kutriot nemal so shto da se pravda pa dal izgovor demek Crkva kje gradel a parite keshirani vekje na negova raka i vo negov dzeb.

Ne go abolicira Lambe i gradonachalnikot od Aerodrom koj beshe faten so parite vo dzeb...pa kutriot nemal so shto da se pravda pa dal izgovor demek Crkva kje gradel a parite keshirani vekje na negova raka i vo negov dzeb.

Замислете дека од неговиот повеќегодиншен мандат на премиер, дека направил некоја позитивна работа која останала после него, не им текнува ниту на неговите окорели подржувачи?

И некој ваков повторно сака да биде премиер? Некој за кого и неговите следбеници неможе да им текне што позитивно останало од неговото владеење?

Им се чудам само на неговите следбеници...

Како можам да подржувам некого, за кого неможе да ми текне некоја придобивка од неговото владеење? И повторно да се борам да дојде дотичниот на позиција и овој пат да направи дупло ништо?

Не ми се јасни некои луѓе, ама ајде...

Da beshe Gruevski onoj sho ke ja osamostoeshe Makedonija vo 1991va godina ke ti tekneshe na taa pridobivka?
Пак нешто ми грешиш..не беше бранко тој...дури не ни беше лидер на СКМ-ПДП (така се викаше тогаш СДСМ)
Па нели беше некоја си експертска влада во тој период.

Се сеќаваме и тоа добро..не бери гајле.....
Само не се сеќавам да тој бил преседател на ВМРО-ДПМНЕ и не се сеќавам дека бранко ја осамостои Македонија...
Се сеќавам и дека тогаш бранко не беше ни трета виолина во СКМ-ПДП.

Се сеќаваме и тоа добро..не бери гајле.....
Само не се сеќавам да тој бил преседател на ВМРО-ДПМНЕ и не се сеќавам дека бранко ја осамостои Македонија...
Се сеќавам и дека тогаш бранко не беше ни трета виолина во СКМ-ПДП.

Branko i Gligorov bea tie odgovornite za taa rabota a potoa sleduvashe ekspertskata vlada na Kljusev na chelo na VMRO-DPMNE od 3god. vednash po osamostojuvanjeto.

Леле луѓе што све држи оваа земја Македонска?

На овој од реката низ Прилеп, Лајнарка, му е. Зато толку убо јади низ форумов.
Надеж можи ќе си го оствари никот.
А и види со какво србоманче се расправаш

Attachments

• 20qi4hv.jpg
    20qi4hv.jpg
    48,3 KB · Прегледи: 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom