Кои се благодетите на интернетот?

• Креатор на темата Креатор на темата Tetro
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 80 89,9%
  • ...

Гласови: 9 10,1%

• Вкупно гласачи
    89
па секако дека има корист од интернето од него можат да се научат многу работи:toe:

Има корист и тоа многу, посебно за материјалите во училиште :wink:

па ако немаше корист.....зошто би го користеле

Зашто некој го поставува прашањево?
Зашто некој дискутира на прашањево?
(а чекај.. не искористи интернет за да го поставиш прашањево?)

Глупости, моронизам и ренесанса :tapp:

Ако немаше интеренет...ќе моеше да ја напраиш анкетава??

Тоа ти е као да стаиш анкета на интернет со прашање:

Дали имате интернет?
Да.
Не.

Или многу ми е глупо она информации за интернет пакети ...на интернет..мене ако ми треба информација да стаам интернет (а неам) на интернет треба да идам да барам? ЛОЛ

Ако немаше интеренет...ќе моеше да ја напраиш анкетава??

Тоа ти е као да стаиш анкета на интернет со прашање:

Дали имате интернет?
Да.
Не.

Или многу ми е глупо она информации за интернет пакети ...на интернет..мене ако ми треба информација да стаам интернет (а неам) на интернет треба да идам да барам? ЛОЛ

Чоек те сваќам се тоа што сакаш да докажеш се согласувам ама анкетава си ја утнал. Има и интернет кафе па и негде од кај другари уклучување. Јас до пред некој ден така се уклучував на кајгана.

Да не постоеше интернетот, сега немаше да дискутираме на форумот на кајгана!:baeh:
Не шала на страна...има голема корист од интернетот...мислам тоа е белег на денешнината...јас лично без интернет сум како...риба на суво!:)

Интернетот е само една многу моќна работа што масоните ни ја сервираа да ја имаме, огледувајќи дека луѓето стануваат одтуѓени, и пријателствата во денешно време навистина изумираат,пропорционално со времето колку што одиме напред,толку луѓето се по одтуѓени.
И како би имале денеска контаткт ако нема интернет..think....

Зошто да нема корист? Да немаше корист немаше да го имаме и употребуваме. Да Има Корист.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom