Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
vardarce напиша:
Ти не соли памет и кажи кого сакаш да легнеш од форумов.
Си кажав јас некаде ехееееее назад по страните:bip: :icon_lol:

Јас вечер после 19.00 ќе одам на кафе :je: со “ш`о ви е на вас гајле која :pipi: од кајгана “ . Па здравје боже ако ме фатите у добрите може и ќе ви кажам еден убав сончев ден со кого вечер идам на :cug: кафе.
:je: :je: :je: :je:

Jakov напиша:
Јас вечер после 19.00 ќе одам на кафе :je: со “ш`о ви е на вас гајле која :pipi: од кајгана “ . Па здравје боже ако ме фатите у добрите може и ќе ви кажам еден убав сончев ден со кого вечер идам на :cug: кафе.
kako i da e have fun vecerva pa mozda ke docekame eden den socni detalji od vecerva e sega dali od tebe ili od drugata osoba ne se znae:):):):):):):)

Јас веќе си поврзав нешто, не треба да кажуваш:je: :je: :je:

_ZlObNiCa напиша:
kako i da e have fun vecerva pa mozda ke docekame eden den socni detalji od vecerva e sega dali od tebe ili od drugata osoba ne se znae:):):):):):):)

FortunE напиша:
Јас веќе си поврзав нешто, не треба да кажуваш:je: :je: :je:
:baeh: :ne: :ne: :ne: :baeh:
Нема шанси да поврзеш, не е таа што си поврзала :baeh: :baeh: :baeh:

Никоја....многу зборат....:kez: :je: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :blabla: :star:

Jakov напиша:
:baeh: :ne: :ne: :ne: :baeh:
Нема шанси да поврзеш, не е таа што си поврзала :baeh: :baeh: :baeh:
Од кај па ти знаеш на која сум мислела?:baeh::baeh::baeh: Од кај знаеш дали не сум разбрала?:baeh::baeh::baeh:

Топка, тебе ќе те легнам со вардарче. Јас ќе стојам на страна и че гледам сеир :pos:

А иначе, би ги легнал кучкине форумски, онака, другарски friend fuck :D

Toreador напиша:
Топка, тебе ќе те легнам со вардарче. Јас ќе стојам на страна и че гледам сеир :pos:

А иначе, би ги легнал кучкине форумски, онака, другарски friend fuck :D

Алооо полека не му се подавам така лесно на Топка не го знам, првин да го запознаеме со Мацедалиен па двајцата ќе му се подадеме.

vardarce напиша:
Алооо полека не му се подавам така лесно на Топка не го знам, првин да го запознаеме со Мацедалиен па двајцата ќе му се подадеме.
Може, може... АСЛ? :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :wub:

/me потпевнува

...love is in the air...

ASL? Таман ко за тебе! :kez:

Дивне и Форчн, нове колумна :kez: :wub: Fortune of the Divine :costumed4

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom