Fortune
шодаенешчо
- Член од
- 9 мај 2005
- Мислења
- 12.493
- Поени од реакции
- 183
Си кажав јас некаде ехееееее назад по страните:bip:vardarce напиша:Ти не соли памет и кажи кого сакаш да легнеш од форумов.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си кажав јас некаде ехееееее назад по страните:bip:vardarce напиша:Ти не соли памет и кажи кого сакаш да легнеш од форумов.
kako i da e have fun vecerva pa mozda ke docekame eden den socni detalji od vecerva e sega dali od tebe ili od drugata osoba ne se znaeJakov напиша:Јас вечер после 19.00 ќе одам на кафе :je: со “ш`о ви е на вас гајле којаод кајгана “ . Па здравје боже ако ме фатите у добрите може и ќе ви кажам еден убав сончев ден со кого вечер идам на :cug: кафе.
:je: :je: :je: :je:
_ZlObNiCa напиша:kako i da e have fun vecerva pa mozda ke docekame eden den socni detalji od vecerva e sega dali od tebe ili od drugata osoba ne se znae![]()
:baeh: :ne: :ne: :ne: :baeh:FortunE напиша:Јас веќе си поврзав нешто, не треба да кажуваш:je: :je: :je:
FortunE напиша:Си кажав јас некаде ехееееее назад по страните:bip:![]()
Од кај па ти знаеш на која сум мислела?:baeh::baeh::baeh: Од кај знаеш дали не сум разбрала?:baeh::baeh::baeh:Jakov напиша::baeh: :ne: :ne: :ne: :baeh:
Нема шанси да поврзеш, не е таа што си поврзала :baeh: :baeh: :baeh:
Toreador напиша:Топка, тебе ќе те легнам со вардарче. Јас ќе стојам на страна и че гледам сеир![]()
А иначе, би ги легнал кучкине форумски, онака, другарски friend fuck![]()
Може, може... АСЛ?vardarce напиша:Алооо полека не му се подавам така лесно на Топка не го знам, првин да го запознаеме со Мацедалиен па двајцата ќе му се подадеме.
A Macedalien?Toreador напиша:/me потпевнува
...love is in the air...
ASL? Таман ко за тебе! :kez: