Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Mandrak напиша:
Не би легнал ниедна...а љубов би водел со една!

Добро кажано ... и јас исто! Да не дојде до збунка ... не станува збор за нас двајца:pos:

Allita напиша:
ти мене а....:pos: ...срам да ти е...:pos: да те прочита мажот ми ке те леже тој тебе ...:pos:

Oпа, ќари threesome.. Аирлија

divine напиша:
Добро кажано ... и јас исто! Да не дојде до збунка ... не станува збор за нас двајца:pos:
divine...sega i tebe da te opomeneme deka ne si navela ime:) Temata e kogo bi legnale od forumov i zosto...so ime i przime( t.e. nick:) )
Ae...pucajte:pos: Koj...kade..koga:)

Anchi напиша:
divine...sega i tebe da te opomeneme deka ne si navela ime:) Temata e kogo bi legnale od forumov i zosto...so ime i przime( t.e. nick:) )
Ae...pucajte:pos: Koj...kade..koga:)

Не ме карајте ... сакав само да кажам дека и јас така мислам за некого ... ми тежеше на душичката ... ама еве не спомнувам повеќе ... исто како да не сте прочитале:pos: :je:

еххееее сеа мораш да кажиш!!! во спротивно..... нишо нема да ти напрајме!!! хаха

divine напиша:
Не ме карајте ... сакав само да кажам дека и јас така мислам за некого ... ми тежеше на душичката ... ама еве не спомнувам повеќе ... исто како да не сте прочитале:pos: :je:
hehehehehe...divine be...pa kazi si ..sto ima veze.Ae..nema da kazeme na nikogo.Citame i si cutime:)A i uste polesno ke ti bide na dusickata:pos: :baeh:

:wub: абе ја ке ви кажам у очи коа ке ве видам на журката а вака слики нишо муабет инаку би ве легнал сите девојки :hump: Ама да не се срамите у живо сеа сите силни матни преку форум се праите:pos: :pos: :pos:

divine напиша:
:pos::pos::pos:хихихихи....јас знам.-Да кажам? Со среќа да ти е и да успееш да го легнеш ти посакувам!:pop:

Mandrak напиша:
:pos::pos::pos:хихихихи....јас знам.-Да кажам? Со среќа да ти е и да успееш да го легнеш ти посакувам!:pop:
abe mamata...daj kazite sto se desava..koj so kogo :hump:.C.c.c....kukavici :pos: Kumanovac..zbori ajde:):pos:

Ве испозарази divine со мамата.... :)

А, мамата...

moTaro напиша:
Ве испозарази divine со мамата.... :)

А, мамата...
hahahha...i da znaes..jas nikogas porano go neam upotrebeno toj zbor"mamata":pos: Divine...siris zaraza ..ej:)

Не ме копирајте мамата! :pos: :pos: :pos:

п.с. Мандрак ... ни приближно не можеш да претпоставиш, што ти е ... само јас си знам тоа мамата!:pos: :je:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom