И до кај стигнавме? Сајберлејди ќе го легнува Јаков или Ацид? Јаков не се зафркавај фаќај ја нели гледаш дека има врски у МОЛ, а тебе ти треба 24 часа интернет
).

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vardarce напиша:И до кај стигнавме? Сајберлејди ќе го легнува Јаков или Ацид? Јаков не се зафркавај фаќај ја нели гледаш дека има врски у МОЛ, а тебе ти треба 24 часа интернет).
Macedalien напиша:Ja bi legnal nekoja od zenive (striktno u 69-ka). Em ke ja jadam odozdola - em nema da moze da vika oti ke bide "zatnata" odozgora! Ova samo za da pukne i da ne moze zbor da kaze!!!
Пуста љубомора ц ц ц...Toreador напиша:Mace aman koga pocna i na zeni da go drvis?![]()
![]()
imatra напиша:Ја би ја сплескал FortunE некако ми е многу фина, а претпоставувам дека е страстна у кревет,
Tha-Bitch ми е многу секси, не знам како би се симнал од неа,
Samara исто би ја легнал ама треба малку да порасне,
а другите како : the`Bitch, ragazza, SuperGirl, Sandra, aNI, kikiki, smizlicka i dr. и покрај тоа сто не сум ги видел би ги сковал !![]()
dajdo напиша:ja bi ja legna alita lele ljubavi ima da bide ova cela vecher :hump: :hump: :wub: