Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
И до кај стигнавме? Сајберлејди ќе го легнува Јаков или Ацид? Јаков не се зафркавај фаќај ја нели гледаш дека има врски у МОЛ, а тебе ти треба 24 часа интернет :)).

vardarce напиша:
И до кај стигнавме? Сајберлејди ќе го легнува Јаков или Ацид? Јаков не се зафркавај фаќај ја нели гледаш дека има врски у МОЛ, а тебе ти треба 24 часа интернет :)).

sho ubavo ke bide i dvajcata odednash:pos:

jas se palam na tetki a koj e tetka tuka

perverznjaci iz svih zemalja ujedinji te se!!

Ja bi legnal nekoja od zenive (striktno u 69-ka). Em ke ja jadam odozdola - em nema da moze da vika oti ke bide "zatnata" odozgora! Ova samo za da pukne i da ne moze zbor da kaze!!!

Macedalien напиша:
Ja bi legnal nekoja od zenive (striktno u 69-ka). Em ke ja jadam odozdola - em nema da moze da vika oti ke bide "zatnata" odozgora! Ova samo za da pukne i da ne moze zbor da kaze!!!

Mace aman koga pocna i na zeni da go drvis? :pos: :pos:

Ја би ја сплескал FortunE некако ми е многу фина, а претпоставувам дека е страстна у кревет :),
Tha-Bitch ми е многу секси, не знам како би се симнал од неа :),
Samara исто би ја легнал ама треба малку да порасне,
а другите како : the`Bitch, ragazza, SuperGirl, Sandra, aNI, kikiki, smizlicka i dr. и покрај тоа сто не сум ги видел би ги сковал !:)

Уф тешко прашање за мене ја би почнал од почеток па ке видиме за понатака ....:)

imatra напиша:
Ја би ја сплескал FortunE некако ми е многу фина, а претпоставувам дека е страстна у кревет :),
Tha-Bitch ми е многу секси, не знам како би се симнал од неа :),
Samara исто би ја легнал ама треба малку да порасне,
а другите како : the`Bitch, ragazza, SuperGirl, Sandra, aNI, kikiki, smizlicka i dr. и покрај тоа сто не сум ги видел би ги сковал !:)

лелеееее....не една сите по ред...:pos:

ja bi ja legna alita lele ljubavi ima da bide ova cela vecher :hump: :hump: :wub:

dajdo напиша:
ja bi ja legna alita lele ljubavi ima da bide ova cela vecher :hump: :hump: :wub:

ти мене а....:pos: ...срам да ти е...:pos: да те прочита мажот ми ке те леже тој тебе ...:pos:

па не му кажувај:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom