Дивајн
блаблабла
- Член од
- 3 април 2005
- Мислења
- 15.748
- Поени од реакции
- 1.856
Mandrak напиша:Не би легнал ниедна...а љубов би водел со една!
Добро кажано ... и јас исто! Да не дојде до збунка ... не станува збор за нас двајца

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mandrak напиша:Не би легнал ниедна...а љубов би водел со една!
Allita напиша:ти мене а.......срам да ти е...
да те прочита мажот ми ке те леже тој тебе ...
![]()
divine...sega i tebe da te opomeneme deka ne si navela imedivine напиша:Добро кажано ... и јас исто! Да не дојде до збунка ... не станува збор за нас двајца![]()
Anchi напиша:divine...sega i tebe da te opomeneme deka ne si navela imeTemata e kogo bi legnale od forumov i zosto...so ime i przime( t.e. nick
)
Ae...pucajteKoj...kade..koga
![]()
hehehehehe...divine be...pa kazi si ..sto ima veze.Ae..nema da kazeme na nikogo.Citame i si cutimedivine напиша:Не ме карајте ... сакав само да кажам дека и јас така мислам за некого ... ми тежеше на душичката ... ама еве не спомнувам повеќе ... исто како да не сте прочитале:je:
divine напиша:Не ме карајте ... сакав само да кажам дека и јас така мислам за некого ... ми тежеше на душичката ... ама еве не спомнувам повеќе ... исто како да не сте прочитале:je:
abe mamata...daj kazite sto se desava..koj so kogo :hump:.C.c.c....kukaviciMandrak напиша:хихихихи....јас знам.-Да кажам? Со среќа да ти е и да успееш да го легнеш ти посакувам!:pop:
hahahha...i da znaes..jas nikogas porano go neam upotrebeno toj zbor"mamata"moTaro напиша:Ве испозарази divine со мамата....
А, мамата...
Acid напиша:Acid.