Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
OBDN напиша:
За тепање нема проблем, има да јаде завратници Вегас... туку автограмот ми е мисла... може од Хул Хоган наместо celin?:pos: :pos: :pos:

OBDN, imam smeneto imidz. Kje te chekam so baseball palica na aerodrom.
Da ti kazam samo da ne imash problemi so prepoznavanjeto. ;)

ps. Ajdeee, ushte nekolku desetici saati i welcome OBDN to Las Vegas. Shto se sluchuva vo Vegas, ostanuva vo Vegas. Ne zaboravaj toa ushte na start ;)

VeGaS напиша:
OBDN, imam smeneto imidz. Kje te chekam so baseball palica na aerodrom.
Da ti kazam samo da ne imash problemi so prepoznavanjeto. ;)

ps. Ajdeee, ushte nekolku desetici saati i welcome OBDN to Las Vegas. Shto se sluchuva vo Vegas, ostanuva vo Vegas. Ne zaboravaj toa ushte na start ;)

Exactly my point!
Ама на маце ќе му кажеме ако има нешто интересно, не за друго, наш е он ... :pos: И не се десетици, понеделник мутав еден, утре е недела.

Еве стружанката да ви се замеша во муабет ... тоа дека сум за во кревет е убаво или лошо??? Кажете ми побрзо за да пијам на раат кафе, срце ќе ме фати вака!:cuc: :pos:

Вегас, ко шо збориш и ја би те. :D ти го имаме меракот со Маце :pos:
подгответе се за стереотипен машки одговор...
море, ове кајганџииските пичиња се нешо здрави а? мх. мх, мх.

Дивне, добра си за у кревет. Не, не добра. Супер! И ја би те. :D

Toreador напиша:
Дивне, добра си за у кревет. Не, не добра. Супер! И ја би те. :D

Не го укапира муабетот, не трчај одма, не се нудев:pishtoldz

Сори Дивне, мозокот ми сбори тоа што тој сака а на јас што сакам. Глеаш? кревет, и право на тоа ми оде мозокот

:pos:
Ај опростено и за да нема пак таков испад Обидиен ја прашував ... Обидиен збори кафето неможам да го допијам на раааат:pos:

Ја за промена би го легнал Никола. Зошто? За инат!!!

Macedalien напиша:
Ја за промена би го легнал Никола. Зошто? За инат!!!

А да престаневте да ми преземате мисли сите по ред? Мамата:icon_mad: :pos: :pos:

Ја би ги легнал обајцата Никола и НиколаП и би ги цунел у ќелаица док коса не им порасне.

Офчар напиша:
Ја би ги легнал обајцата Никола и НиколаП и би ги цунел у ќелаица док коса не им порасне.

онака, со бабински кис :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom