Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Ти Мери Џејнче да молчиш :pos: :pos: :pos: !!
Сите беа најкулчтурни и дискретни. На највисоко можно ниво. Гордост и за почит беше однесувањето. Како што прилега:pos: :pos: !

абре мери џејн шо се жалиш сеа и на тебе не ти беше лошо така да трај си и свиркај си и утре со другарка ти те чекам на гости да ми доеш

Anonymus1 напиша:
абре мери џејн шо се жалиш сеа и на тебе не ти беше лошо така да трај си и свиркај си и утре со другарка ти те чекам на гости да ми доеш

И јас доаѓам на гости. Сите да дојдете, да не заебавате.

Дојдете бре слободно знаете дека кај мене се секогаш вратите отворени за гости така да кој е накај центар нека дое слободно

Anonymus1 напиша:
е да де... кој ме виде шо напраив ја и колку си беф прибран и културен никого не нападнав никого не повредив сите на крајот си бевме среќни и задоволни :wink:

ма неееееееееееееееееееееееееее!!! :ne_zboram

Garfield напиша:
Сите беа најкулчтурни и дискретни. На највисоко можно ниво. Гордост и за почит беше однесувањето. Како што прилега

ДОМАЌИНСКИ се вика тоа.. а поголем домаќин од тебе, здравје :wink:

анонимус, кај да дојдам?

pishi pp ili javi se seto se deshava po centar taka da kje bidesh naknadno izvesten ako sakash da doesh. Prati PP za potrvrda.

Офчар, сите бевме домаќински расположени.
Домаќинлакот ние вроден, во генетскиот код запишан.
Инаку, покрај такви домачици мора да се биде домаќин.

Да се вратам на темата:

Се сеќавам на еден другар, кој во МРСКОТИЈА, период на мрскост, изјави:
не дека имам мака, ама плускавци ми излегоа.

Затоа, мрско, не мрско, жениве се како денови, ниски камења студени, легнале (ама не со нас) и натежнале. Пуст да е пуст да би останал живото кучешки.
Инаку што мислиш, зошто одбрав куче за аватар?!!

Би посакал на гради, китки розови, главата да ја одмарам, починка да видам, да склопам очи, милуван да заспијам, со жар алови усни да бидам разбуден, АХ пуст да е пуста да би останал живото кучешки.

Има еден дом, сред жолто лисје, скреин е тој, во сите мисли...!

Чија си, на кого радост ти му носиш? Ѕвезда си, во мојот облак како плам...!

Ах, си знаеш, ти која ме одзеде од умот и вон сите мери ме стави, вон сите вери сум сега.

Каде си, пуста да си, пуста да би останала, сите убави нешта што ги поскаа да тис е исполнат. Убавино клета, око што не ми даде да склопам. Плачам, копнеам, жештини в гради бликаат, аладна пот чело ми оросува.
Каде си, знам. Каде сум, во небиднина, во неврат, вит виделија фатен, отиден, замаен, при очи слеп, при уши глув, збор имам, збор да кажам неможам.
Ах, тешко и горко со мене без тебе, а погорко со тебе.
Ни да летнам како птица не можам, ни како морска риба морска ѕвезда да те наберам. Пливам, а се дава, летам, а крила немам, паѓам, тонам...со насмевка!

Брееј, забегав денеска.

Ма, све би легнал.

Garfield напиша:
Ти Мери Џејнче да молчиш :pos: :pos: :pos: !!
Сите беа најкулчтурни и дискретни. На највисоко можно ниво. Гордост и за почит беше однесувањето. Како што прилега:pos: !
како што прилега на мои години така?:pos::pos::pos:

Ne, ami kako што и прилега на една убавица, личотија небесна, убост божја, на која боговите и завидуваат. Нимфо, внимавај да не те откраде некој љубоморен бог и да те држи сокриена од нашиот поглед.

Garfield...твојата слаткоречивост ме плени...и ако памтам убаво..бев открадена од некого:)

Видиш, јас непопусто говорам, не попусто зборови арчам.
И мене ми беше здивот откраден, бесрамно одземен бев, како врзан, во синџири оковано срце имам, од еден поглед кој безуми мене ме избезуми, а останав. Сам, со своите мисли, со глава наведната, од тешки мисли подвиена, со рамења надолу, со усти корави подголтнувам, се сеќавам, за миг весел, потоа повторно венеам. Увиен, омацулен.

Ма, се тоа треба да се легне.

Ај, попладне ќе ти објасниме, на само, не е за на форум :pos:!

Него сега, шега на страна, ајде во муабетџилница, оти ќе префрлам постови.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom