Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Бегај бе ти? Кај сеа у штипки ми се мешаш. Башка која сака да се легнуе со лузери.

Дури двајцата се тегнете, Торчо ќе искористи!
Уф, забораив, ветен е кај Маце....

Темава не е за сеир, ние тоа сериозно го дискутираме.

Лошка ќе дојде ли?? И неа би ја легнал.

Garfield напиша:
Темава не е за сеир, ние тоа сериозно го дискутираме.

Лошка ќе дојде ли?? И неа би ја легнал.

Гарфилд, абе ова твоево ко зајакот.... „1-2-3, 1-2-3, 1-2-3-4-оп-извини тато...“

Абе има тема и за шмекање и за фудбал, вратете се на темата „кого би легнале”, a не разработувајте тактики „како би го легнале”. :wink:

Garfield i Lou Weed...

Ќе дое и внука ми, ќе ја земам. 6 Години е девојчето. Али е женско. Така да не се секирајте, кој нема да успее кај Мери Џејн, нека ја легне внука ми. Или комшичето да го земам, она е 4 години и побрзо ќе може да ја излажете... Што викате?

Dolphin напиша:
Garfield i Lou Weed...

Ќе дое и внука ми, ќе ја земам. 6 Години е девојчето. Али е женско. Така да не се секирајте, кој нема да успее кај Мери Џејн, нека ја легне внука ми. Или комшичето да го земам, она е 4 години и побрзо ќе може да ја излажете... Што викате?

garo ima iskustvo so deca...i taka ja ke se vozdrzam..........:pos: :pos: :pos: :pos:

Делфин, ја се водам по законот на Цејлон (Шри Ланка) таму е дозволено секс со 13 годишни и абов. Па така реков, се на форумов би легнал.
Него, во задње време јин јанг мнооогу би ја легнал.

Некако никој не сака да ја легне, а мене ми се чини за промискуитет кој сака да исплива на површина, јебозовливост која плаче да избликне, сексипил кој е недоразбуден и јас, како добар човек морам да го сторам тоа. Плус, иако грешно размислува, очигледно не е глупава.

Garfield, da otvorime i za tebe eden profil, mi izgledas kako onie forenzicarite od C.S.I. :)

Сигал, јас сум ти прекомплексен за еде профил, затоа ме профилишат кај стигнат и кој стигне.

Него, сеа ми дотекна кого не сум рекол а би легнал и тоа уууууу, колку многу (додуше ја сите уууу многу би ги легнал).
А дотичната личност е:

Лиса Роув, не за друго, ама го укеба делфин за книгата сексуални искуства.

И би ја легнал, да се повторам, новата членка од пред некој ден, анабанана!!

Еве овака, прв да си кажам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom