Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ItWasntMe напиша:Neznam sto se zaletale site po divine i thabitch, ja bi nesto poiskusno, a kako takva mi se gleda aceva. Zakljucok za prasanjeto kogo bi legnale e Aceva !
Macedalien напиша:Едвај чекам Ацка моја да одговори на предизвикот!!!
ItWasntMe напиша:A zosto tvoja ?![]()
Aceva напиша:Мацо, не ми се мешај у штипки. Ја тука спремам терен за тебе, а ти ми ги ишкаш интересентите.:wink:
Ти кој не бев јас, обично јас ги легнујам луѓето - јали со бокс, јали со пресечка во колената, јали со пиење, јали со кредитна.
Пошто си тукавашен, ќе напраиме исклучок за тебе. Еве, го оставам бастумчето на страна, вилицата у чаша - рачунај ме за легната.![]()
Aceva напиша:Пошто си тукавашен, ќе напраиме исклучок за тебе. Еве, го оставам бастумчето на страна, вилицата у чаша - рачунај ме за легната.![]()
Види момче, кај мене не важи понуден како почастен. Рачунај ме легната значи тоа што пишува. И узми цевку и работи, а ако стане интересно - и хулахопки соблакам.ItWasntMe напиша:Dali kako blagodarnost da se custvuvam veke kako da sum ... ili ne bi se zadovolila samo so toa![]()
Aceva напиша:Види момче, кај мене не важи понуден како почастен. Рачунај ме легната значи тоа што пишува. И узми цевку и работи, а ако стане интересно - и хулахопки соблакам.:wink:
Aceva напиша:Моеш само млад да испаднеш, мајмун - никако.