Кого би сакале да легнете од форумов?

Статус
Затворена за нови мислења.
Која би ја ебел од форумов...

Па види вака, ragazza, Sandra, irena_gvg, aNi, Cool_Cat, The`bItCh, натуш, Nikki

Зашто?

ragazza - јака е пали пали мх мх
Sandra - јака е и пали мх мх мх
irena_gvg - јухууууууууу јака п-ичка мх мх
aNi - wooooooooo јака е (само глеј да не легнам у затвор те раскостив тогаш :poos: )
Cool_Cat - арна е
The`bItCh - глеј и од тебе да не легнам у затвор, ама арничка си мх мх
натуш - by default :poos:
Nikki - by default :poos:

Pa od forumov licno ne znam nikoj, a po galerijava onaka bi sakala da se e*** so eden mnogu zgoden tip........

Ај додека е време темава да ја префрлам во Чек дис аут : некако таму по “на место“ ми се гледа :pos: :pos: :pos:

SpaceLily напиша:
p.s Macedalien za Toreador ne znam ama za Vegas da go ebish obrati se kaj mene.

А што ти да не си му старател случајно? :pos: :pos: :pos: Остај го детето : башка си одлучи само а и 18 ги има :pos: ! Си го имаме ние меракот одамна. Еве што ми одговори :

VeGaS напиша:
Jas od zenite bi sakal da ja bocnam SuperGirl :D
A od mushkite, normalno ke si smenime so Macedalien poziciite ;) ahahahahahah

Сеа пак да се обраќам кај тебе? :P :D

To onaka samo da te zalazit :pos:
E aj prasaj go ke vidish sestra koja mu e i kaj trebit da se obratish za dozvola ke ti kazit. :pos:

SpaceLily напиша:
To onaka samo da te zalazit :pos:
E aj prasaj go ke vidish sestra koja mu e i kaj trebit da se obratish za dozvola ke ti kazit. :pos:

Ех сеа, многу плитка логика ебаго. За да се онадиш со брат ми треба да бараш шенген кај мене. Остај не сеа ти : одмна го замесивме тестото ние :wink: :poos: :poos: :poos: :poos: :poos:

Ти нема ни да разбереш дека тоа се десило : следното лето одам за Ју Ес ЕЈ па сеа ти види. :oops:

Ќе бидам краток и јасен : Сите ве сакам, ама никој од вас не би го еб*ел!! Не за друго, туку сакам да си бидам другарче со сите, а после е*ење нема каење.

Ок, со чесни исклучоци. Можда irena_gvg, ама мало е девојчето. А башка и што го сака Ејсид.

Macedalien напиша:
некои работи се праат “на другарска база“
Аааа, јок... После „она“, некако другарството тргнува надолу. Прво се интензивира сексот, па после како што спласнува сексот - спласнуваат и контактите и толку...

А јас сакам со сите вас да си контактирам :) :)

vaka .... ja posto sum stvarno nov ovdeka i napraviv nekoja greshka uste so prvata tema ovde i odma mi se skara nekoj od ovde ... drugite ne gi ni znam a ne sum ja ni videl galerijata ... taka da mozam da kazam samo edno bi se sexal so The`bItCh posto ona nekako najubavo me preceka na forumov ... btw fino izgleda :twisted: :twisted: :twisted:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom