Кого би сакале да легнете од форумов? vol.2 ( Забрането за членови под 18 години!)

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Колку загорени деца има тука, чудо едно. Абе излезете малку, ало!:pos2:
Иначе да не сум скроз оф топик ... не би сакала да легнам никого, затоа што малку луѓе ми фаќаат око, а тие не верувам дека се добри во кревет. :toe:
Се извинувам на искреноста, чао пријатно:kesa::smir:
Само што влезе во мојата листа :smir:

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93
Колку загорени деца има тука, чудо едно. Абе излезете малку, ало!:pos2:
Иначе да не сум скроз оф топик ... не би сакала да легнам никого, затоа што малку луѓе ми фаќаат око, а тие не верувам дека се добри во кревет. :toe:
Се извинувам на искреноста, чао пријатно:kesa::smir:
Истото го мислам и јас...покрај добар мајстор,не барам ниту ми треба аматер.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Зарем ме заборави?:nesum:
Не те пишав дека ќе ни вадат муабети дека фантазираме за секс со девојки. Никој не би го разбрал ова нашево ... :back:

Само што влезе во мојата листа :smir:
Листа за што? Носење на сокче? Кога сакаш бе златен ...

Истото го мислам и јас...покрај добар мајстор,не барам ниту ми треба аматер.
:back:

F

FilipMacedon

Гостин
Незнам колку е нормално да си ги искажуваме секс-мислите,ама кога веќе има тема зашо да не.

Првин ке почнам од Ада,само со неа не би правел онаа обичното секс-механика,туку и хемија,незнам зошто ама некако ја чуствувам блиска,има некоја енергија што ме привлекува.

Потоа би ја пробал Леандра,само што разликата од Ада е таа што го нема она второто,туку би сакал само проба или кратко кажано бенг бенг чао пријатно.Леа нема љутиш:):)

Додека Дивајн и Марсовка пошо многу се чанчат по форумите,и да сакаат да и го дадам,нема:):D

Другите не ги знам толку добро па не ми се ризикува....

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Додека Дивајн и Марсовка пошо многу се чанчат по форумите,и да сакаат да и го дадам,нема:):D
О ти Филипе Македонски што не знаеш една реченица да напиешеш јасно и правилно. Ај помисли уште еднаш, бидејќи со овој тежок удар не ќе можам да живеам повеќе! За мене? Плис?:vozbud:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
1.041
Поени од реакции
43
Не те пишав дека ќе ни вадат муабети дека фантазираме за секс со девојки. Никој не би го разбрал ова нашево ... :back:

Листа за што? Носење на сокче? Кога сакаш бе златен ...

:back:
Ја не сум перверзен, ама си гаам симпатии спрема тебе:smir:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Бре бре бре, саде манијачишта на Форумот!:kesa:

F

FilipMacedon

Гостин
О ти Филипе Македонски што не знаеш една реченица да напиешеш јасно и правилно. Ај помисли уште еднаш, бидејќи со овој тежок удар не ќе можам да живеам повеќе! За мене? Плис?:vozbud:
Сите на форумов имаме граматички грешки,дури и во твоите постови.
И намали тој феминизам во тебе,ке си останеш стара мома:)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Сите на форумов имаме граматички грешки,дури и во твоите постови.
И намали тој феминизам во тебе,ке си останеш стара мома:)
Ќе те послушав ако искористеше подобар израз од стара мома. Стара мома бре:pos2::pos2::pos2:

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Незнам колку е нормално да си ги искажуваме секс-мислите
Епа тоа ти е блиску до фантазија па затоа или натрти нешто или молчи :smir:
Го знаеш ли вицот кога некој човек: И тогаш си бев истиот посерко ама тоа го рекол кога видел дека никој не го слуша и од кога паднал во реката :vozbud:

Ќе те послушав ако искористеше подобар израз од стара мома. Стара мома бре:pos2::pos2::pos2:
Ти не си стара ама си секси мома, влегуваш заедно со Росонерка во мојот избор :back:

J

Johnny Stulic

Гостин
Јас сакам да и го начукам на Крејзи ин Лав, спортски без емоции како фудбал на мали голчиња по сокче

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
42
Drama Queen и rossonerka
За нив гласав и „зад нив стојам“. Ноу офенс. :smir: Иако не ве знам. Прашаа - одговорив.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom