Кога жената е најубава?

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Кога не знае дека ја набљудуваат и кога е природна во своите движења. Кога се смее со нејзиното друштво,а ти не знаеш зошто, сепак ти провлекува насмевка на усните.
(во случај некој да се прашуваше во однос на мојата сексуалност....)

Кога ќе и свршиш на фаца и и тече, али се смее. Убава насмевка..
Замижува со едно око и влегло малце, или се загрцнува..
Е тогаш е најубава, бидејќи дел од тебе е на неа.
Си имате нешто заедничко.

Никола напиша:
Кога ќе и свршиш на фаца и и тече, али се смее. Убава насмевка..
Замижува со едно око и влегло малце, или се загрцнува..
Е тогаш е најубава, бидејќи дел од тебе е на неа.
Си имате нешто заедничко.

Се сложувам со ова :)...а каква убавина зрачи од нејзината фаца да знаеш кога така нежно ќе се наведнеш па ќе ја залапаш, па ќе и покажеш колку всушност многу вреди тој твојот дел на нејзе :pipi:

sagaqua напиша:
Се сложувам со ова :)...а каква убавина зрачи од нејзината фаца да знаеш кога така нежно ќе се наведнеш па ќе ја залапаш, па ќе и покажеш колку всушност многу вреди тој твојот дел на нејзе :pipi:

Не баш, лапање после тоа.
Некако кога ќе се изeбеш веќе не ти е интересна, си завршил работа. Али ај од морање може и да и фрлиш крпа да се подзабрише или во екстремни прилики и бакнеш. Екстремни значи да сакаш пак да ја видиш:)
Не за бакнување и гушкање после секс:)

Жената е најубава кога во нејзиниот крвоток има најголема концентрација на естроген, односно за време на овилација што е редовно, и завреме на оргазам како и ефектите посел оргазам наутро кога сеуште не и е јасно во кој свет се наоѓа после хормоналниот потрес што го добила вечерта.

Zenskata e najubava koa se luti za neshto ... koa celata kje pocrvene ... :nesvest:

Дефинитивно кога доживува оргазам

Zenata e najubava koga nemame oci za nikoj drug osven za nea!

Najubavata zena za mene e onaa vo koja pijam zivot gledajki ja, onaa za koja se budam, disam, se smeam i taguvam, onaa koja me budi, zaspiva.

Najubava e koga ja sakame. Koja i da e taa, za vas. No, za mene, mojata.

Па кога станува од спиење или при било која активност кога цело тело и е ... не многу испотено со ладна пот, ....ммммм убаво за галење (секако ако е чиста девојка и ако не смрди потта) :love1: ммм сакаммм :love1:

PoisonGrl напиша:
Кога не знае дека ја набљудуваат и кога е природна во своите движења. Кога се смее со нејзиното друштво,а ти не знаеш зошто, сепак ти провлекува насмевка на усните.
(во случај некој да се прашуваше во однос на мојата сексуалност....)
nemam videno podobar odgovor na ova prasanje... samo imas edno zaboraveno... koga te gleda i misli deka ti ne si ja zabelezal... ili vo tvojov slucaj zabelezala...
PS. Bi si sonce.. ne mozis totalno gay da bidis:))))

Шознам. Со задоволство можам да кажам дека мојата е најубава ол д' тајм.
И кога е дотерана, и кога е изморена, и кога без шминка и кога е нашминкана. Кога е будна, ама и кога спие. Не серам, едноставно - така е. А можеби ова се причините за тоа:

Zenata e najubava koga nemame oci za nikoj drug osven za nea!
Кога е со саканата личност......
Кога е исполнета и во баланс со самата себе.
И нормално, да не го заборавиме заклучокот на Гаго :)
Bacillus gagous напиша:
Жената е најубава кога во нејзиниот крвоток има најголема концентрација на естроген, односно за време на овилација што е редовно, и завреме на оргазам како и ефектите посел оргазам наутро кога сеуште не и е јасно во кој свет се наоѓа после хормоналниот потрес што го добила вечерта.

Кога е бремена.......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom