Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никола напиша:Кога ќе и свршиш на фаца и и тече, али се смее. Убава насмевка..
Замижува со едно око и влегло малце, или се загрцнува..
Е тогаш е најубава, бидејќи дел од тебе е на неа.
Си имате нешто заедничко.
sagaqua напиша:Се сложувам со ова...а каква убавина зрачи од нејзината фаца да знаеш кога така нежно ќе се наведнеш па ќе ја залапаш, па ќе и покажеш колку всушност многу вреди тој твојот дел на нејзе
![]()
nemam videno podobar odgovor na ova prasanje... samo imas edno zaboraveno... koga te gleda i misli deka ti ne si ja zabelezal... ili vo tvojov slucaj zabelezala...PoisonGrl напиша:Кога не знае дека ја набљудуваат и кога е природна во своите движења. Кога се смее со нејзиното друштво,а ти не знаеш зошто, сепак ти провлекува насмевка на усните.
(во случај некој да се прашуваше во однос на мојата сексуалност....)
Zenata e najubava koga nemame oci za nikoj drug osven za nea!
Кога е со саканата личност......
И нормално, да не го заборавиме заклучокот на ГагоКога е исполнета и во баланс со самата себе.
Bacillus gagous напиша:Жената е најубава кога во нејзиниот крвоток има најголема концентрација на естроген, односно за време на овилација што е редовно, и завреме на оргазам како и ефектите посел оргазам наутро кога сеуште не и е јасно во кој свет се наоѓа после хормоналниот потрес што го добила вечерта.