Кога ви се ебе

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ви се ебе ама онака си велиш, еј да опнам нешто, морам, мудава ми отекоа.
Па излегуваш со намера да изебеш некоја. И знаеш кој е патот до пичка.
Мора и муабет да се направи, демек да се запознаете, да почуствувате дека меѓу вас постојат заеднички интереси, компатибилни муабети. бла, бла бла.
Факт е дека некогаш ни се ебе само за ебење и не ни е важно, делумно се разбира, каква е девојката.
Само сакаш да ја опнеш и да се испразниш.
Муабетот ми е..ништо не ми е муабетот, сакам да внесам една реална состојба на разгледување, како што беше уметност поради уметност, овај ебење заради ебење, без некакви посебни апетити за карактерот на девојката.
И не зезајте дека не сте почуствувале такво нешто.
п.с. Пички и вие можете да коментирате, за двата пола е ова..
И вас ве чеша, нормално е тоа.

Коа ми се ебе! хмм...
И се јавувам на срцката (душевадникот мој женска ми ) и и викам:
"Ало срце ебе ми се та ми се плака доваѓај оти ојде у чаршијата и ке ебам се по список!"
И нормално она дојде док ја затварам слушалка ! :toe::kesa::toe::back:

Коа ми се ебе! хмм...
И се јавувам на срцката (душевадникот мој женска ми ) и и викам:
"Ало срце ебе ми се та ми се плака доваѓај оти ојде у чаршијата и ке ебам се по список!"
И нормално она дојде док ја затварам слушалка ! :toe::kesa::toe::back:
А таа ако ти кажи на телефон “ Ало срце ебе ми се та ми се плака доваѓај оти ојде у чаршијата и ке ебам се по список!"

трчаш и ти да стигниш дур не ја затвори слушалката?

А таа ако ти кажи на телефон “ Ало срце ебе ми се та ми се плака доваѓај оти ојде у чаршијата и ке ебам се по список!"

трчаш и ти да стигниш дур не ја затвори слушалката?

Нема каснење мислам ја и на тоа, слушај ваму:
"Срце ја идам а ти зами го тоа вибраторчето шо ти го купив и загреј се малку дур :motor:ЛЕТАМ накај тебе!"

Нема каснење мислам ја и на тоа, слушај ваму:
"Срце ја идам а ти зами го тоа вибраторчето шо ти го купив и загреј се малку дур :motor:ЛЕТАМ накај тебе!"

Памти редовно батерии да земаш да не тргни низ чаршијата.
Или најди шема па напрај и исправљач.

Абе ти ги читам постовите и ми се гадиш,поштено.
ти освен ебење за друга ствар у живот знаеш ли?
и не се глупирај тука,не се фолирај као си демек јак ебач,п.с дркаџија..

A da ne treba na sabajle da se razlista Biblijata ? A gledas mackava do tebe po gakicki i prslucinja ti vika : - Dobro utro ljubov moja ... Ah tek sega ke ti bidi dobro utroto kuklo a i denot ke ti trgni ... I potpolno se slagam so coekot . Nema poubav miris od picka na sabajle . Zaebi ti miris na kafe , na svezo iscedeni portokali ... :)

Памти редовно батерии да земаш да не тргни низ чаршијата.
Или најди шема па напрај и исправљач.

IT says "Always recharge after use":toe:

Темава кога ми се ебе. Па секој ден право да ти кажам, а на кој не?

Eh koga sme zaedno so devojka mi nema koga ne ni se ebe, a koga sme razdaleceni togas ke treba da se ceka a toa e bed, ali sepak nemalo nikad problem vo toa...

Кога ми се ебе земам мобилниот и се јавувам на некоја шТо во моментот ја имам на лагер . . .

А дали има некој вибратор на навивање.... да не треба да се трошиш за батерии??

Па право да ти кажам тоа ке да сум ја!:toe:
Коа се качи дадата почнува да вика Македонија, Македонија!!! - и ја почнувам со работа:vozbud: :sekss:

Ама овој што сум и го купил работи на полнење така да не се менат батерии често јебига француска технологија :kesa:

Па право да ти кажам тоа ке да сум ја!:toe:
Коа се качи дадата почнува да вика Македонија, Македонија!!! - и ја почнувам со работа:vozbud: :sekss:

Ама овој што сум и го купил работи на полнење така да не се менат батерии често јебига француска технологија :kesa:

:pos2::pos2:

A da ne treba na sabajle da se razlista Biblijata ? A gledas mackava do tebe po gakicki i prslucinja ti vika : - Dobro utro ljubov moja ... Ah tek sega ke ti bidi dobro utroto kuklo a i denot ke ti trgni ... I potpolno se slagam so coekot . Nema poubav miris od picka na sabajle . Zaebi ti miris na kafe , na svezo iscedeni portokali ... :)

Хахах...Браво шефе! Се Слагам наполно!!!!!!!!! :)

Јас имам речено кафе пред ебење не се пијат ! оти сексот ослободува ендорфин ..хормонот за среќа....е сја кажи ми ти на мира како да пијам кафе ,ако не сум среќен!! :) :) :)

Хм... Бидејќи сум со девојка, се обидувам да ја доведам до расположение за тоа... Не знам како и колку ми успева, ама за сега е ок, во смисла дека можам да и` побарам и да си добијам... А и таа...

А кога немав... Па не бев нешто многу сјаен во барањето, иако имав светли моменти на опнуење заради опнуење... Иако сфатив дека тоа не е мој стил, зашто не е баш пријатно. Мислам, со една девојка имавме баш така и кога јас си најдов друга (нели, секс без обврски) за опнуење нејзе и` беше криво, во стилот „Па што имаш ти да ја опињаш неа, кога јас ти даам?!?!?!“ и на моето „Па нели без обврски?“ добив „Ма *цензура* *цензура* *цензура*, *цензура* еден!“ Затоа, кога опињам, гледам тоа да биде јасно и солидно поставено на знаење на двете опнатибилни страни.

И да - опињањето само заради опињање има смисла само додека типот/типката е сингл и нема некој друг кој ќе сака да се опиња само со него/неа. А за тоа да се случи, треба човек да опиња многу, за да се пробие гласот до релевантната друга страна, со која ќе може да се развие љубов.

Значи: секс = маркетинг (видете ги сите реклами и ќе сфатите дека е така). Затоа, колку повеќе опињате, толку повеќе го викате вашиот совршен партнер кај вас. И самото ќе ви се каже кога опињањето заради опињање ќе стане празно и банално.

Сепак, сè најдобро до вас, кои уште барате и уште опињате. Нека ве води светлината, спермата и влагата! :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom