Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе подобјасниш што НЕ?zocipro напиша:НЕ!!!
Велиш дека никогаш не си осетил „заситеност“?Mandrak напиша:Ако е секс со личност која навистина ме разбира, ја разбирам, ме сака и ја сакам, секс без лимит дефинитивно...нема заситување, никогаш не ми е доста.
Acid напиша:Велиш дека никогаш не си осетил „заситеност“?
Ниту еднаш после добар и долг секс не ти пролетала мислата „Леее, неможам веќе, паузирам 5 дена“?
Пуштете го Мандрак, искусен лисец е тој. Со ова им прави "психа" на жените од форумов за да им влезе во "мај фејворитс"!Mandrak напиша:Тешко...колку и да сум заситен, колку и да си викам во себе „неможам више“, ако ми се потрефи како што сакам јас, уште повеќе сакам!-Не се предава срце јуначко! Никогаш нема прв да кажам „неможам више“![]()
A aко ти се погоди партнерка која исто така никогаш не би рекла прва "не можам веќе"? Шо прајме тогаш?:raz:Mandrak напиша:Тешко...колку и да сум заситен, колку и да си викам во себе „неможам више“, ако ми се потрефи како што сакам јас, уште повеќе сакам!-Не се предава срце јуначко! Никогаш нема прв да кажам „неможам више“![]()
Мистичен напиша:Тогаш, или ќе прокува, или ќе бара алтернативни начини за задоволување на партнерката ваљда. Ај уствари да видиме сам да си каже!![]()
FortunE напиша:A aко ти се погоди партнерка која исто така никогаш не би рекла прва "не можам веќе"? Шо прајме тогаш?:raz:
Здраво kikiki, хау ју ду'н?Nikogas ne mi bilo dosta. Nenasitnosta mi e edinstvena maana![]()