Кога ви е доста?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е секс со личност која навистина ме разбира, ја разбирам, ме сака и ја сакам, секс без лимит дефинитивно...нема заситување, никогаш не ми е доста.

Mandrak напиша:
Ако е секс со личност која навистина ме разбира, ја разбирам, ме сака и ја сакам, секс без лимит дефинитивно...нема заситување, никогаш не ми е доста.
Велиш дека никогаш не си осетил „заситеност“?
Ниту еднаш после добар и долг секс не ти пролетала мислата „Леее, неможам веќе, паузирам 5 дена“?

Acid напиша:
Велиш дека никогаш не си осетил „заситеност“?
Ниту еднаш после добар и долг секс не ти пролетала мислата „Леее, неможам веќе, паузирам 5 дена“?

Тешко...колку и да сум заситен, колку и да си викам во себе „неможам више“, ако ми се потрефи како што сакам јас, уште повеќе сакам!-Не се предава срце јуначко! Никогаш нема прв да кажам „неможам више“:pos::pos::pos:

Mandrak напиша:
Тешко...колку и да сум заситен, колку и да си викам во себе „неможам више“, ако ми се потрефи како што сакам јас, уште повеќе сакам!-Не се предава срце јуначко! Никогаш нема прв да кажам „неможам више“:pos::pos::pos:
Пуштете го Мандрак, искусен лисец е тој. Со ова им прави "психа" на жените од форумов за да им влезе во "мај фејворитс"! :-)

Mandrak напиша:
A aко ти се погоди партнерка која исто така никогаш не би рекла прва "не можам веќе"? Шо прајме тогаш?:raz:

Тогаш, или ќе прокува, или ќе бара алтернативни начини за задоволување на партнерката ваљда. Ај уствари да видиме сам да си каже! :-)

Јас сумсега на диета... али не за долго... хехе/.. се траеше некое време..

али сега ми игра пантолониве

Мистичен напиша:
Тогаш, или ќе прокува, или ќе бара алтернативни начини за задоволување на партнерката ваљда. Ај уствари да видиме сам да си каже! :-)

Нема алтернатива бате, идемо даље, ако треба и со стиснати зуби:pos:

FortunE напиша:
A aко ти се погоди партнерка која исто така никогаш не би рекла прва "не можам веќе"? Шо прајме тогаш?:raz:

-Тешко си на креветот во тој случај. А едвај чекам некоја таква да ми налета, и да ме памти и да ја памтам!:icon_lol::music3:

Da, sum bila...ali toa mnogu retko se slucuva...oti i zivotot ni e takov pa nekogash sakale nejkele...od brzanje vamu tamu, aj uste ova, aj uste ona da zavrsham i pominala nedelava...taka da retko e taka da imash konstantno sex da vodish opushten zivot , pa da se zasitish i kazesh cekaj malku ke pauziram...pauzite si doagaat sami od sebe...a shto bi mozelo da me zasiti...hmmmm....pa edno mesec dena so partnerot nekade sami...ne doma...tuku taka nekade na letuvanje koga samo uzivash i se sexash, zurkash i pravish nesekojdnevni raboti...e togash se prezasituvam i moze da drzi voda podolgo vreme :icon_lol:

не е тоа шише со вода
се испразни и готово нема веќе
единствено водата да не е стара

Nikogas ne mi bilo dosta. Nenasitnosta mi e edinstvena maana:pos:
Здраво kikiki, хау ју ду'н? :)

Јас мислев „кики“ пишала, па за малце ќе го известев точкест за темава.
Ја враќам малку погоре. Има некој што сака да се изјасни на темава, или да ја фрламе во канта?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom