Кога ве гледаат чудно

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
PANKERKA напиша:
Mene koga me gledaat cudno si vikam:Kako moze da ne ja gledas naj ubavata,naj sovrsenata,naj zgodnata,naj intelegentnata licnost na planetava :):):):):):D:D:D:D:P
Leleeee...Нарциссссс....:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Ме насмеа со ова:vozbud:

koa nwkoj me glea onaka cudno, a osobeno koga sum u avtobus i sedam. Ne se prasuvam so mi fali, tuku i ja zjapam u toj so me glea, i takada na nego\a ke i padne neprijatno, i takada poveke nema da me gleda. Cista rabota!

ic ne se zamaram za toa koj me gleda po ulica, koj ne me gleda, mozit mnogu im sum ubav:drk: , :))))))))))))))))))))))

Тогаш нешто не ќе да е ОК.
или ми е откопчан патентот, или сум бушава, може по папучи сум излегла:pos:
Незнам ама тогаш одма се проверувам што сум утнала, што сум заборавила.

Појма немам што си помислам, зависи од расположението. Ако сум расположена тогаш ќе си го помислам првото, но ако не ми е баш погоден денот веднаш помислувам на второто.

Nikoas ne mislam deka sum se fleknala, deka sum razbusavena ili so ti znam tamu...so me gledaat taka znavi sum vpecatliva :zver:

Зависи од нивниот поглед.Сигурно не би ме гледале исто ако ме меркаат или ако сум исфлекана или пантентот ми е откопчан,нели?:)

Знам дека понекогаш (добро, почесто :pos:) сум трапава, помислувам на втората опција-можно е да сум се исфлекала при јадење (:pos:) свинче сум што да правам.:)

Не сум до толку самоуверена па да помислам дека се вртат по мене заради заслепувачката убавина.:)

Кога се вртат по мене...сигурен сум заради висината ор сометинг :)
(релативно е дали е убаво тоа или не)

Не знам... ако ме гледаат луѓе најчесто си мислам „ Што му е проблемот на сељаков па што се буља„ , никогаш не мислам дали можеби на мене има нешто смешно или убаво :)

Јас ги игнорирам...голем к*р гледал/а у мене па шо?

Ако е од женски пол можда и се` свиѓам, а ако е од машки....сори ај ем нот геј :)

sto koa me gleda, ima sto da vidi pa i za gledanje sum ..... ne se zamaram mnogu za takvi raboti

ако ме гледаат повеќе личности во еден ден значи нешто не е во ред.
/////зашто не ме гледаат друг ден туку сеа,значи или сум се исфлекал или нешто друго,ама пак ќе речам не е на арно///:nenene:

тоа е нивна работа.. Ако имам некој проблем јас ќе сум првиот којшто ог знам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom