Кога вашиот партнер шара со поглед...

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Видовме кој што мисли кога други девојки/дечки гледаат во вашиот партнер. Но што правите ако вашиот партнер е тој што има мала маана да гледа по други? Ви смета ли тоа? Мислите дека е најнормално тоа? Се лутите, се карате, игнорирате, разговарате па ако нема позитивен исход муабетот раскинувате или?:kafe:

Господ дал очи, за да може да гледа:icon_lol:
Се додека гледа добро е, ако премине во нешто повеќе е тогаш :pishtoldz

Нека гледа бе.. и јас ќе си гледам т.е гледам и коментирам па никому ништо. Не сум љубоморен тип.. додека е со мене не верувам дека би направил нешто со друга:icon_lol:, така да нека гледа за тоа се очите ко шо рече бич.

Абе нека гледа ама коа гледам јас несакам да ми пререче нешто Шом гледа и ја гледам

Look but dont touch!нек си глеа чоекот де:)и ја шарам со поглед постојано,па зашто на него да му го скратам тоа задоволство:)

Јас си шарам,нека си шара и она.Зашто да не?Се додека нема контакти,се е дозволено.

Очи се за гледање нека гледа колку сака...па и јас сакам да гледам...понекогаш и јас му кажувам кај да гледа...ако има интересно за гледање,:kez: па и двајцата гледаме...:icon_lol:

Gledanje , merkanje se to si Ok ama zjapanje bez usul mene me vadi od takt i takvi osobi ne gi podnesvam ne deka ljubomoram nego eptem loso ponasanje e.. Jas licno ne sharam ,poglednuvam ako nesto/nekoj/a mi odzemi vnimanie i najcestodavam doznanie so osmeh deka nestoto me privleklo .

флертот некогаш ме исполнува многу повеќе од тоа што го може партнерот да ми го пружи во моментот.

Јас го чувствувам како потреба... го разбирам... и не ми смета.

neka glea gospod ochite za gleanje gi dal da ne prai nesho samo, nikogash nema da mu kazam nemoze da gleash po mashki ko ja da negleam

hahhaha a be gi cittam postovite sto se napisani ... i iskreno i jas vikam deka oci se za gledanje ...
Arno ama ako nekoja devojka/decko ti znaci dosta ... dali stvarno nema da vi smeta ako nkoj pogledne nekoj/a extra tip/ka? Mislam deka kolku i da ne se pokazuva toa, sepak ne e seedno i sepak smeat pomalku ili poveke zavisi od covekot

Се додека останува само на гледање воопшто не ми смета, па ако е толку згодна типката и јас сигурно ке погледнам во нејзе, а исто очекувам и од партнерот доколку јас загледам некој згоден тип сигурно ке го прокоментирам тоа со партнерот. Не ми смета гледањето ако е само гледање :je: а ако премине на нешто повеке тогаш :pishtoldz

koga ke pomine nekoja zgodna devojka ja se vrtam i gledam kamoli pak maz mi :))) najnormalno... slobodno neka si gleda oci se za toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom