Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Сите што ке се најдат околку мене ми се криви ... и затоа најубо ко ќе сум нервозна да сум сама...

Сите ми се криви околу мене. Затоа преферирам да сум сама кога сум нервозна:toe:

nasproti rasirenata zabluda deka vinata e sekogas vo nas, vistinata e tokmu sprotivnoto, sekogas se krivi drugite, se e super dur nema koj da me iznervira, pazi za toa sto cela ekonomska klima vo drzavata ni e nikakva ne moze da se svede vinata na nasata nesposobnost, da bese ova normalna drzava so visok standard i toa kako ke bevme integrirani vo sistemot. Za se se vinovni drugite ili vladata potocno, taa ne ni bila cickla da ni dava, a nie cicka li sme i da ne sisa, danoci za ova danoci za ona, a vrv na gluposta e neznam dali ima takva tema e plakanje danok za site nemazeni i nezeneti a se nad neznam koja godina. Pa neznaat li oni deka lugeto oti nemaat sigurna rabota ne se zenat??????Ej neka lupnat so toa crpkata nepismenite od vladata stari bekari ima segde po selata posebno oti zenite im se omazile so bogtai ebaci od Skopje, a tie zeni od skopje se muzat za bogati ebaci od zapad, nas ne ne esapat za mazzi, bez pari ko bez kur.SDS se sranji ali VMRO me sokiraa.Pazi a monastvoto znaci nezenstvoto i nezenenjeto e vrv vo pravoslavieto, i edna demohristijanska partija da propagira vakvo nesto uzas! Pa neka gi vraboti site visoko obrazovani diplomirani lica i ke se mazat zenat a ne vaka da ja iskoristuva nivnata nepovolna situacija i da cica, ko cigani se ponasaat, neka mi izvinat romite, ne mislam na niv.

у моменто таа особа шо ме е изнервирала.онака коа сум станата на лева нога,на никој не пискам.едноставно,глеам додека се среде ситуацијата,да се тргнам настрана за да не ширам negative vibrations.

Кога сум нервозен обично настрадуваат масите и столиците кои што се најблиску до мене.

Кога сум нервозен обично настрадуваат масите и столиците кои што се најблиску до мене.

оууу хехе добар си ти, ја кога сум нервозен настрадуваат или маусот или тастатурата...

Јас на сама себе сум си крива зошто воопшто сум си дозволила да се изнервирам.:icon_surp

Коа ќе се изнервирам, крив е брат ми, зашто он во повеќето ситуации ме нервира...

Нервозата е кај сите различна. Јас ко ќе сум нервозна секогаш молчам ама некој постојано ако ми трубит над гла и да не е крив ќе му се истурам зошто мразам дур сум нервозна некој да ме чепкат.
Тато многу особено сака ко ќе сум нервозна да ме замара и тогаш мора во нешто да удрам и да ми помини иначе ништо
:toe:

Кога сум свесна за нервозата, лесно се справувам со неа ,тешко е кога не сум свесна и тогаш може да настрада некој кој воопшто не е крив.Во секој случај сама сум дозволила да се изнервирам.

Koga sum nervozen od devojka mi eve si ukluciv kajgana i si najdov kaj mi e mestoto bas na temava znaci ke si prekutam da i pomine naaaaaapanoto i se nadevam deka ke se smirime:pop:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom