Кога последен пат у политика и вести сте прочитале некоја добра вест?

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
N

n/a

Гостин
Кога последен пат сте прочитале нешто позитивно,некоја добра вест за сите нас во оддел политика и вести на форумов?
Од лошо - полошо...
Од дупка у бездна.
Стварно немам зборови... о дал смо роџени зли од Мерлин пред очи ми излегуе дур го читам.
Сит сум од глупости и непромислености.
Сит сум и од ботови кои што се спремни да се инатат бетер од магариња на мост и да се закопуваат со глава ко ноеви дур ги бранат `нивните`.
Кој ваши бе... `о bot forces united`, отворете очи и почнете да го употребуете бар чат-пат за старт то софтверот измеѓу вашите очи и уши. :tapp:
Све се тоа платеници од кои што 90% и не сфатиле ниту пак го сконтале крајот на играта у која што `играат` и по заслуга им фрлаат некаков џепарац.(мислев на `актерите` од македонската политичка сцена).
Дали сте помислиле дека ниеден од тие мрсулковци пет пари не вреди и не оправдува ни 1% од времето кое што го поминуете у коментирање на нивните `потези`.
Само губат,на различни начини и у различни `стилови` па еве...веќе долги 18 год. Тотални ботови.Нула од луѓе.Катастрофа.

И јас мислам дека е време да им се даде колективен отказ.
Или ние да си заминеме па они нека `одмараат` и даље у сопствениот измет што го постигнале у `напорна работа` за 18 год.
http://uk.youtube.com/watch?v=l8X00I1vRug

:cry:Mise place od vakvi temi:(Aj zemi godishen odmor , odmorise malku od gluposti zemi malku cist vozduh do mavrovo :)

Секој ден има добри вести но медиумите, не само кај нас, почесто пишуваат за лоши работи. Тоа е проблемот а не што имало поќе лоши него добри вести. Не е точно тоа.

Во медиумите, весниците, новинарството има едно златно правило: Добра вест НЕ е вест. Лоша вест, од друга страна Е вест. Колку е тоа добро, не знам. Ама во денешниот свет, тоа правило и те како се применува и никој не може против тоа.

Дали сте помислиле дека ниеден од тие мрсулковци пет пари не вреди и не оправдува ни 1% од времето кое што го поминуете у коментирање на нивните `потези`.
Сеа сфати бе друже? :tv:

Мене па од ботови ко тебе.
Кај си ги изгубил ти козите бе другар? :tapp:
Jas kozite sum gi izgubil i nezalim:) ti ja izgubu jugoslavija i te gledam ,places lelekas .Nemoj daja baras nazad:)zosto e loso po zdravje .Sto pobrzo toa go razberes podobro za tebe.I ne se vadi na generacski dobra:) nekoj pred tebe uzival go prcel , nekoj pred niv stradal , pred niv bil ubivan .. ne gledaj na toa sto drzavata keti dade , tuku sto ti ke doprineses za drzavata i narodot.:( Go iscicavte narodot i ebavte majkata na drzavata , uzivavte dodeka uzivavte e sega nemaaaaa , sega se vi smeta i vlaknata na k..... vi smetaaaaa ama toa e.
:tapp:

Аууууууууууу
Ало некој од одговорните на форумов..???
Немате витаминска терапија, бе???
Видете колку деца испопаѓаа..

Jas kozite sum gi izgubil i nezalim:) ti ja izgubu jugoslavija i te gledam ,places lelekas .Nemoj daja baras nazad:)zosto e loso po zdravje .Sto pobrzo toa go razberes podobro za tebe.I ne se vadi na generacski dobra:) nekoj pred tebe uzival go prcel , nekoj pred niv stradal , pred niv bil ubivan .. ne gledaj na toa sto drzavata keti dade , tuku sto ti ke doprineses za drzavata i narodot.:( Go iscicavte narodot i ebavte majkata na drzavata , uzivavte dodeka uzivavte e sega nemaaaaa , sega se vi smeta i vlaknata na k..... vi smetaaaaa ama toa e.
:tapp:
QFT!!!

Кога последен пат сте прочитале нешто позитивно,некоја добра вест за сите нас во оддел политика и вести на форумов?
Од лошо - полошо...
Од дупка у бездна.
Стварно немам зборови... о дал смо роџени зли од Мерлин пред очи ми излегуе дур го читам.
Сит сум од глупости и непромислености.
Сит сум и од ботови кои што се спремни да се инатат бетер од магариња на мост и да се закопуваат со глава ко ноеви дур ги бранат `нивните`.
Кој ваши бе... `о bot forces united`, отворете очи и почнете да го употребуете бар чат-пат за старт то софтверот измеѓу вашите очи и уши. :tapp:
Све се тоа платеници од кои што 90% и не сфатиле ниту пак го сконтале крајот на играта у која што `играат` и по заслуга им фрлаат некаков џепарац.(мислев на `актерите` од македонската политичка сцена).
Само губат,на различни начини и у различни `стилови` па еве...веќе долги 18 год. Тотални ботови.Нула од луѓе.Катастрофа.

И јас мислам дека е време да им се даде колективен отказ.
Или ние да си заминеме па они нека `одмараат` и даље у сопствениот измет што го постигнале у `напорна работа` за 18 год.
http://uk.youtube.com/watch?v=l8X00I1vRug
sto podrazbiras pod dobra vest? za dobra vest vo drzavava treba da se smeni politikata ili politicarite sto ja vodat... ili novinarite ne znaat da pisuvat dobri vesti? tuka nesto po se izgleda gadno smrdi...:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::nesum::nesum:

Јачу тебе оплакати очи чу ти заклопити...:pop:

Ајде...
без многу-многу лупање од земја.
Се сеќавате ли кога некој (било кој) од политичарите:
ве израдувал...
донел добра вест...
завршил некоја работа...

Со дата и целна дознака (работата или веста) по можност. :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom