Кога последен пат сум легнал пред полноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Лелеее... не памтам.

Иако не се сеќавам баш добро, изгледа ќе да е 6-7 Јуни.

Ејј не ни памтам кога последен пат сум легнал пред 12....веќе уствари заборавив како е да си легнам пред 12 најчесто си легнувам кај 2-3 кога како....и онака имам проблеми со заспивањето па настојувам покасно да си легнувам...

Исто!!!:toe:

На 7ми август кога се вратив од одмор мислам дека легнав пред полноќ ...некаде 23.30 изгледа ..тоа дека ми беше лошо затоа легнав :)

Пред некои 2 недели кога си дојдов од одмор, легнав рано оти последните 2 дена по 2-3 саата спиев само (ебате одморот :)).

Летово не легнав ко нормален човек, освен гореневедената вечер не се сеќавам пред 4 кога сум легнал.

Не ми текнува , уствари незнам дали ми се има случено тоа :)

Неее бе.. мислев 5-6 минути не ми текнува летово да сум си легнал пред полноќ а кога одевме на школо си легнував накај 12 штознам..:)

Секој ден. Имам тренинг од 8 наутро, морам да бидам одморена. Како клен сум заспана уште во 23:00. Ретко да успеам да доседам до 00:30 :)

pa nekoj 2-3 god sekako....aii so sum naprajl c c c
dodusa si legnav pred nekoj den vo 11:30 posto mi bese ostaen pc-to da skenira bad sectors neso me e*ava podolgo vreme hardov pa rekov da vidam so e....ali ne zaspav do 4:30 , to se broj ? :toe:

хм...врска немам...мошеби до прва година средно, да заклучно со неа ми се има случено пред полноќ да легнам...од тогаш навака никогаш немам легнато порано од 3ч ни покасно од 7ч:toe:

завчера, имав температура, горев, болен бев, заспав накај 23:30

пред некој месец, оти навистина бев капнат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom