Кога последен пат сум легнал пред полноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Pred polnokj nemam legnato vekje 4 godini od koga sum na fakultet. Denski moze da se dremne nekoj 4as ama pred 12 navecer legnuvanje nikako, sum probala ama nemoze.Poremeten bioritam.Toa e toa .:toe:

Aман веќе, секој ден, дојде ли 22:15 ко аларм да ми се уклучува во главата, ме фаќа дремка и одма во кревет, дефинитивно секој ден си легнувам пред полноќ.

Вчера си легнав во 9 со план да станам околу 1, 2 и да дремам пред компјутер...станав сабајлево во 6 :toe:

вчера :)
Не за друго немам компјутер на поправка ми е,а па за тоа сега по компјутернициве малку овие 2-3 дена :)

Вчера си легнав у 10, планирајќи да станам за некои два саати, али се успав и станав пред некој си пола саат. Си се изнаспав ху-ху-ху :je:

денес не сум во училиште.. ЈЕЕЕСССС сум се изнаспал,
и вчера легнав порано

пред една недела коа бев прва смена........................ах летооооооо.............едвај чекам........тогаш нема шанси да си легнам тоооооолку рано:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

пред полноќ неам легнато незнам од кога

Јао не знам од кога не сум си легнал пред полноќ, можда има едно 2-3 години....:toe::toe::pos2:

Aa vcera ubavo mi dojde :)

Не знам од кога не сум легнала пред полноќ.Со сигурност има неколку години

одамна,ама и да легнам,да речеме во 22 часот,тешко дека ќе заспијам нешто пред полноќ.

Не се сеќавам...многу сум била мала изгледа тогаш:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom