Кога последен пат сум легнал пред полноќ?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Koa ke pocnete da idete na rabota ke ve prasam...
Primer i ja go imav istiot problem ne mozejki da zaspijam pred 12.Sega kako Pepelashka...a zazvoni 12.00 ja vise sum u nesvest.Poso stanuvam u 7.00 za na rabota. Atuka e ladno i temno.Dnevna svetlina nemam videno od Nedelata,,,,

EEEEEEEEE...Zivot

Се случува понекогаш да легнам пред 12 али у 12 да станам пак зашто не ми се спие....Додуша немам некој таков „комплекс„ да легнам што покасно од причина ќе киснам на нет и ќе замарам...ако ми се спие легнувам па ако сака и 22:00 нека е:)
Не ми е важно тоа и така спијам до 6 саати максимум

Once Upon A Time Баш како филмот ХАХАХА

Пред точно 4 дена легнав кај 9:30 или 10:00 ама заспав во 1:00 така да мислам дека не се важи тоа.
Ако збориме за спиење тогаш гарант беше еден ден од семестаров што помина...мислам беше една мрачна среда навечер зашо у среда искачав у 7 а дома доаѓав у 8 ама навечер и бев убиен иии ..легнав у 9 и заспав у секунда.

Последниве денови стандард си легнувам пред полноќ. Тоа е накај 16-17h, за да станам исто пред 00h. Будна сум цела вечер, па до другиот ден во исто време кога пак легнувам. Ненормална работа, нали?:nesvest:
Иначе пред тоа ... мноогу години веќе, скоро никогаш не спијам навечер. Пред 5h не легнувам, а најчесто ги спијам деновите. Кога сакам ете и сонце да видам, го практикувам тоа што го пишав прво. И да, не верувам дека има полев човек од мене, ама неможам против тоа, иако длабоко во себе верувам дека еден ден ќе се нормализирам.:podsmev:

Вчера баш:pos: Толку ме имаше лапнато уморот, во 9 и пол сакав да легнам ама која сврха ке станев во 4 сабајле и ке си го уништев денот. Така останав до 11 и некаде во 11 и пол со книгата во раце малтене заспав.

Во главно нема шанси да си легнам пред полноќ..веќе со години..Ем што не ми се спие, ем што неморам да станувам пред 8 ..плус...што од пред некоја недела оди Стар Трек на ХТВ1...нема шанси да си легнам...
Е..ама синоќа последен пат кога го порверив часовникот беше 23:50..после тоа blackout....Стар Трек ме гледале мене...

Koa ke pocnete da idete na rabota ke ve prasam...
Primer i ja go imav istiot problem ne mozejki da zaspijam pred 12.Sega kako Pepelashka...a zazvoni 12.00 ja vise sum u nesvest.Poso stanuvam u 7.00 za na rabota. Atuka e ladno i temno.Dnevna svetlina nemam videno od Nedelata,,,,

EEEEEEEEE...Zivot

Да не работиш во тунел?:uvo:

Не памтам кога сум легнал пред 12,не спијам до 4 саат а станувам често во 8,тоа ти се вика више проблем...:pos2:

Последен пат... Па да ви кажам искрено не се сеќавам :)

jas se sekavam ubavo:) 06.12.2007 od koa mi stavija internet doma..znaci nekade pred 1 mesec 1 nedela i 5 dena....od ponedelnik e druga pesna:S

Ами вака на распуст често легнувам после полноќ(глеам филмови , вамте - тамте), а кога учиме.. 10 - 10 и 30 вкревет сум =)

До пред 2-3 дена може има неколку месеци немав легнато пред 24:00, често знаев да заглавам до 26-27 а утрето да станам рано пред 7 часот што прилично тешко ми паѓаше на мојата психичка кондиција и концентрација, наутро на работа не можев никако да почнам да работам.

И ваквиот начин на спиење со повторуваш во континуитет долго време со што ненаспаноста ми беше хронична а спиењето заменето со “дремење“ пред компјутер.

Пред 2-3 дена легнав во 23:00 станав во 8 и се чувстував како нов. Како сум стиснал Ф5 и мозоков ми се врати пак назад во форма, и решив се ободувам да легнувам порано.

Денес се надевав дека нема да ме фати 24:00 ама форумов стално ми ги руши плановите, ама ја утре сабота што во суштина преставува ден за дооолго утринско одмарање во кревет.

не ми текнува ич, расустов мислам дека не ни се деси тоа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom