Кога ни недостига најмногу саканиот/саканата?

• Креатор на темата Креатор на темата marko+
  • Време на започнување Време на започнување
Во моментот ми недостига многу а штотуку се разделивме :back:

Кога бевме секојдневно заедно, мислев ме гуши, сакав демек слобода, помалце да се гледаме, помалце обврски. Сега едвај чекам да се видам со неа, а ептен ретко се гледаме во последно време. Ебате цвикатор...

сега моментално МНОГУ ми недостига,сакам да е до мене засекогаш и одвај чекам да дојде 11 саатот да ја видам пак

сЕГа еве сега многу ми недостига .....а ке ја видам дури по две недели:kesa:

Zbram za devojkata sto naj mn sum ja sakal,koga se skaravme edna nedela mi bese mn loso,sekoja pesna,pomisla na ubav mig znaese da me rastazi pa duri i da pustam solza zs mn si ja sakav a se skaravme za gluposti i mn ubai momenti pominavme zaedno se ke napraev za neja ali sea pominaa 8 meseca i se e drugo kako nis da ne mi bilo no sepak bi ja zamenil za sekoja druga:)

Пуштам Hustler или RedTube, не е исто но тоа е ако не е во близина мојата сакана или нејзината најдобра другарка.

се што ми треба имам а тој наравно не но не би ни посакувала ....

Кога не е со мене. Кога сакам да ме расположи и насмее.

такви усни ретко која има ммммммммм:back:

сеа за време на распустов ми недостига во секој е*ан момент! ќе збеснам уште малце:nesum: кој ќе чека уште 9 дена:placam:

Најлош начин да ти недостига некој е да седиш покрај него,знаејќи дека не можеш да го имаш!!!

i jas sum momentalno vo vakva situacija,friend mi e,go sakam sedam so nego,se drzam a znam deka ne mozm da go imam,sega toj e nekade na pat i strasno mi nedostiga:(edvaj cekam da se vrati i da go izguskam:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom