Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sega sum slobodna ptica koja povtorno leta sama
uziva vo slobodata...

се зезам... кога како..највише во моменти на алкохол во мене...тогаш не се издржува, се јавувам, праќам пораки...Затоа уште додека не сме почнале да пиеме доброволно го предавам мобилниот на другар/ка...а иначе вака...што знам...кога ми се враќаат слики, моменти...работи што ме потсеќаат на работи во минатото...а многу пати без причина....абе глупа работа е тоа да го мислиш....според мене најглупо потрошено време, не добиваш ништо, само се нервираш(ако не е со тебе) и те измачува (ако сте во врска)
...no pominuva...probuvam da se zamaram i mislam na nesto drugo, da se raspolozam nekako.Ali ne sekogas mi uspeva!
се согласувам потполно! откога ќе го/ја изгубиш тогаш СТВАРНО свакаш што си имал/а покрај себе! ова го кажувам од лично искуство. но за среќа сме пак заедно и НЕМА ДА СИ ДОЗВОЛАМ ДА НАПРАВАМ ИСТА ГРЕШКА ПОВТОРНО!! :back:PiNkGiRl напиша:Mislam deka najmnogu nedostiga koga go izgubis.Togas svakas sto si imal a sto si zagubil.