Кога ни недостига најмногу саканиот/саканата?

• Креатор на темата Креатор на темата marko+
  • Време на започнување Време на започнување
MoRsk|_sKitnIK напиша:
e zaso da nemozis da go imis a??kak moze da go nemis...awe ne sa utkazuvajte pls tka lesno..nikoj nema da doe pred portata so kojnceto..ako go sakis i sakis da bide pokraj tebe prevzemi nesto dont let him go...a i mene mi nedostige i toa nogo..istoto i jas kuti niPPi go pravum ke si legnum i...slow...tonum..ama nogo si go sakumm...:back:

Абе не е финтата дека она не превземала ништо.Како прво ни јас ни ти не знаеме каква е ситуацијата.Може дечкото има друга,може веќе јасно и гласно и кажал дека поради х(икс) причина не може да е со неа или едноставно поради некој нивни пријател не се заедно.Очигледно она во моментов се чувствува вака и нема врска дали се откажала или дали превземала нешто!!!

п.С.Се извинувам ако отидов малце офф-топик.

најмногу ми недостига кога ќе си кажеме чао и ќе се бакнеме...и ми недостига се до следното видување:icon_frow

најмногу ми недостига кога ке видам друга заљубена двојка, а таа не е до мене....

Кога сум нашколо и таа спие дома! Ппппхаха...

Незнам како да елаборирам за ова. Ако речам постојано, ќе биде многу нападно, а и ќе излажам оцку...

Најмногу ми недостига сега , ама се надевам дека ќе помине времето и пак ќе бидеме заедно .

Се молам бар :) Имам верба.

A општо највеќе ни недостига најверојатно во доцните вечерни часови кога сме сами или во досадните утра :)

Секогаш ми недостига, но се регулира тоа.
Проблемот се појавува кога шифтирам помеѓу две драстични расположенија и од еуфорија преминувам во кататонична депресија и се што сакам е да биде тука крај мене за да можам да разговарам со него, да ме гушне после расправија или фрагментирање на состојбите и да се вратам во нормала и се да биде прекрасно повторно.
Во тие моменти, смртно многу ми треба.

Исто така, кога имам моменти на силна љубов и приврзаност кон него а не ми е во близина за да му го кажам и покажам тоа, тогаш кенкам и го гњавам по телефон и го чекам да си дојде дома за да го демолирам од сакање! :)

дефинитивно кога ке сватиме дека го губиме...од искуство го кажувам ова зошто го оставив мислев дека не ми е потребен дека ми е многу поубаво сама без него но подсвесно знаев дека тој секогаш е тука за мене ме сака и ме чека да му се вратам и срекно си живеев 5-6 месеци но одеднаш тој си најде друга и сфатив дека не е повеке тука за мене и сфатив дека го сакам и дека неможам без него мн убаво ми покажа дека нема да ме чека засекогаш....тогаш најмногу ми фалеше,сите негови допири зборови бакнежи се се се конечно сфатив колку многу ми значи :pipi:

Секогаш кога ми е далеку од мене, не мислам далеку како тој дома, јас дома. Далеку како јас во Кичево тој во Скопје.. Кога знам дека неможам да го видам во онај момент кога ќе посакам.. Тогаш :nesum:
И ми недостига премногу кога ќе се скараме... Првите неколку дена е пекол... Почнувам нов живот, живот во спомени.. После некое време повторно се враќа старата Мартина... Ама попаметна, поитра, поснаодлива...

Секогаш кога не е со мене, или кога не зборуваме

Најмногу ми недостига кога сакам да споделам нешто со него, макар и ситница да е ама ете сакам да му ја кажам баш на него, а он не е со мене.

Eдноставно е ...
Ми недостасува ама буквално цело време
Што ли само не би направил да биде пак домене но сепак тоа останува сон :(
Сега е есено време и е време на емоционална прекриеност,исто како што и земјата е покриена со жолтите листови кои се прелеваат во огромен спектар на бои па така и чувствата.
Во секој дел од денот и ноќта ми недостасува!Посебно кога ке видам некој предмет или место што ке ми ги разбуди спомените до маx

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom