Кога најмалку очекуваш?

• Креатор на темата Креатор на темата ludAAAAAA
  • Време на започнување Време на започнување
zasto sekogas koga najmalku ocekuvas ke ti se sluci nesto!koga nekoj ni na kraj na pamet nema da vi tekne deka toj/taa ke vi pise poraka vi pisuva ili vi se javuva i vi veli deka mnogu mu se svigate ili ve saka.se razbira taa licnost ja znaete,no ne ste ocekuvale takvo nesto od nego.ili pak koga ke mu titnete na nekoe/ja tip/ka i ne ocekuvate da vi vozvrati so nisto najmalku pak so poraka i ete vie odite do negde go ostavate mob. i koga se vrakate gledate poraka.sekako koga najmalku ocekuvas nesto da ti se sluci ke ti se sluci.vi se ima sluceno toa?
затоа што случајните работи се најубави,ме расположуваат ама понекогаш знаат и да ме изнервираат
и да кога најмалку очекувам некои работи и несакам да ми се случат е тогаш ми се случуваат :toe:

bas u skoro vreme mi se desavaa takvi raboti,neocekuvani....ne mi bea bas potrebni u momentite....jebiga:toe:

Па нормално е секогаш да се случува тоа изненадно, доколку пред тоа самите не сме реагирале и провоцирале да испадне така.
Значи да, ми се случувало тоа.
И?:toe:

Ne postojat slucajnosti ima spontanosti

Точно.

Спонтаности, фрикови, досада, фикс идеи кои знаат да го пореметат човекот.

Ми се случило... и знам дека пак ќе се случува истото како по некое непишано правило. Секогаш се појавува кога најмалку е посакуван во мојот живот :toe:

Vcera mi se desi, slucajno mi se stavija 4 devojki u drustvo :vozbud::kesa:

Ми се дешаваат вакви работи (шо викаш ти титки, пораки...), али најчесто се непријатни изненадувања. Луѓе што најмалку сум сакал да ми ѕвонат, или да ги видам, или да ги чујам... Кога ќе бидат оние другите луѓе, нормално дека многу фино и испунето се чувствувам, башка тоа што ретко се дешава тоа, па му додава плус убавина. :)

Da, mi se sluci i se cuvstvuvam prekrasno, bidejki kontaktiram so edna mnogu pozitivna licnost. :vozbud:

Па незнам како би било поинако...на пример незнам кој излегува од дома со мисла денес морам нешто да фатам и слично....се е спонтано а и во тоа е убавината нели

Koganajmalku ochekuvash srekata ke ti tropne na vrata se nadevam i mene ke mi zatropa nekoj den.

Е најубаво така,да те тапне по рамо...спонтаност,без простор за комплицирање...
Очекувам да ми се деси нешто неочекувано...ама не очекував дека олку ќе очекувам...уфф

многу пати ми се има случено тоа, ама тоа е мислам спонтанот, и сплет на настани со секоја наша најмала одлука што ја донесуваме во животот, може да ни се промени драстично

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom