Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не се:nenene:Иритиран сум од (спорен мене и останатите машки членови на форумот) инаетот на неколку женски членки, кои велат дека "се палат и мастурбираат кога гледаат две жени како се "галат", а сепак не биле лезбејки/бисексуалки".
Nikogas ne sum fantazirala za seks so devojka.
No ponekogas ednostavno koga ke vidam nekoja ubava devojka mi doaga zelba da ja baknam...:back:
Toa ne me pravi lezbejka neli?![]()
Eрм...ова малце не ми се сФиѓа како е напишано. Ако се пали девојка на друга девојка може да е и лезбејка, не мора да има секс со свој пол за да биде лезбејка, и vice versa, не мора да биде лезбејка за да има секс со свој пол. Нели?:smir:Stom se palis na svoj pol si BI , stom stapish vo sex so svoj pol stanuesh homo i toa e toa
Па не мора! Девојката може да знае дека е лезбејка без да има секс.Kako be ne mora da ima sex a da bide lezbejka ?
:smir:Toreador напиша:А зашо мислите дека со секс воопшто се станува не-хетеро? Убо ви рекоа Серпико и Ms. dotich. Секцот е секц. Нишо поише. Гаден, меснат, со многу телесни течности. Сексот нема врска со сексуалност. Емоцијата е во прашање.
А зашто би морало да дојде до секс?da se rpai razlika dal si bi ili lez / gay mora da ima seх
Е тоа веќе може:smir:ako si bi znaci imas sex i so edni i drugi, ama hmmm cek be malce da be da imas nekoja logika ama sepak ... jas i samoto palenje cim ti se diga / ili se vlaznis na svoj pol si u najmanja ruka bi odnosno gay
Отвори го срцето: во него нека влегува сета љубов на универзумот и исто времено нека извира од него кон сите и кон се’