Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не цвилам, само барам совет.Да имаше друга опција би ја напуштил,ама нема нигде тука во мк околу ова што го знам и го работам.Би останал, само да стекнам искуство и после ќе барам на др место.Но додека стекнам барем заслужувам покачување. Прво работно искуство ми е ова,и затоа незнам кога и како да поставам со тоа.Да кристијан да покачуваше така лесно плата, досега немаше да напуштат луѓево пола фирма.Ако навистина работиш месечно за 400 евра, си доволно паметен сам да смислиш стратегија како да побараш покачување, а притоа да не бидеш одбиен.
Затоа не цвили по форуми, туку кај Кристијан.
Не цвилам, само барам совет.Да имаше друга опција би ја напуштил,ама нема нигде тука во мк околу ова што го знам и го работам.Би останал, само да стекнам искуство и после ќе барам на др место.Но додека стекнам барем заслужувам покачување. Прво работно искуство ми е ова,и затоа незнам кога и како да поставам со тоа.Да кристијан да покачуваше така лесно плата, досега немаше да напуштат луѓево пола фирма.
Слободно побарај покачување,после постов верувам дека ќе ти покачи малоумниот газда ,а може и да те тужи како бонусСтандарно, како и секој форум и овој, ако прашаш нешто ќе те направат од гомно подоле.Свака част,освен на искучоци.Чим барам повеќе плата, имам и зашто ама тоа вас ич да не ви чуе,ако имате искуство и сте добиле покачување кажете, на да тролате тука ко некој старци.Јас си го вредам мојот труд, и повеќе знам од овие тука што работат и што му лижат гз на нашиов малоумен газда, што спие на пари.
Прво и основно доколку мислиш дека вредиш барај си покачување ти рекоа погоре не со уцени не со тоа колку ти пари носиш на фирмата,туку едноставно преку разговор, ако ти покачи добро ако не продолжи по старо и амиот велиш дека немаш доволно искуство ( не дека треба да се потценуваш сега)Не цвилам, само барам совет.Да имаше друга опција би ја напуштил,ама нема нигде тука во мк околу ова што го знам и го работам.Би останал, само да стекнам искуство и после ќе барам на др место.Но додека стекнам барем заслужувам покачување. Прво работно искуство ми е ова,и затоа незнам кога и како да поставам со тоа.Да кристијан да покачуваше така лесно плата, досега немаше да напуштат луѓево пола фирма.
Aко те избрка ја ке те заменам и за 350Не цвилам, само барам совет.Да имаше друга опција би ја напуштил,ама нема нигде тука во мк околу ова што го знам и го работам.Би останал, само да стекнам искуство и после ќе барам на др место.Но додека стекнам барем заслужувам покачување. Прво работно искуство ми е ова,и затоа незнам кога и како да поставам со тоа.Да кристијан да покачуваше така лесно плата, досега немаше да напуштат луѓево пола фирма.
Заслужуваш да ти ја намалат...
Ако дечкото има можност да зема поголема плата, треба да зема поголема плата. Ај сега ти иди кај твојот газда и речи му да ти ја намали на 8.000, за да ти биде нелицемерно мислењево.
Немам газда. Имам подредени. happy?![]()
Арно де, муабетот уште важи. Како тоа дечкото заслужува да му се намали платата само затоа што сака поголема? Ти за себе така си правиш?
неможам со 400евра да протерам цел месец.
.