Кога денот ке го почнете со чаша пиво,а не со кафе

• Креатор на темата Креатор на темата demjan lacky
  • Време на започнување Време на започнување
темата испаѓа некој пие од љубов, некој од мака, а јас од сабајле :D
обично во зима си практикувам огнена вода (читај греана ракија) наместо кафе, во лето некако жешко ми е за ракија наутро, а пивото повеќе ми легнува со ручек и после ручек

Утрото почнува прво расолница после комбуха за пробиотик, па следи аронијата и креатинот, и доручек овесни или јачменови снегулки со јогрурт (плус лененово семе и маслиново масло во кашата), потоа какао без шеќер без млеко само во вода обична сварено горко ко животот нечиј да не кажувам сега чиј :icon_lol:.
Баш ме интересира што ке ми е овој начин на исхрана (КАКАО БЕЗ ШЕКЕР) имам другари во хербалифе,како се зачленуваат така мозокот им се пере. Што ке ми се 100 години живот без ниту едно земска убавина.Баш ми интересира искрено на кој начин го свакаш тоа мислам немам ништо против само ми е чудно

Баш ме интересира што ке ми е овој начин на исхрана (КАКАО БЕЗ ШЕКЕР) имам другари во хербалифе,како се зачленуваат така мозокот им се пере. Што ке ми се 100 години живот без ниту едно земска убавина.Баш ми интересира искрено на кој начин го свакаш тоа мислам немам ништо против само ми е чудно

Во хербалајф полека полека се пере мозок.Сето тоа со хербалајф ми изледа на секта :D

Алкохол по сабајле во ниеден случај!Неможам ништо да пијам сабајле освен вода.

Еднаш во живот фукнав една ракија на гладно кога станав во 8 саат.Тоа беше пред да полагам за возачка на 18 години.

Алкохол само кога има добар провод или па кога сум ептен ептен расположен.

Хербалајф и земска убавина :icon_lol:.

Знаеш Ацтеките како го пиеле какаото? Со лута пипер во него мелена за добро да го зачинат. И тоа можеби тебе да ти е чудно ама така првично се пиело какаото :icon_lol:.

Лошо.Ако почнам со чаша, ќе продолжам со шишиња :unsure: Уште појако е среде лето на работно место :vozbud:

со чаша пиво и некоја од ракиите, офкорс како помлад. Супер е ко комбинација, пример вотка и кригла.
Сега со чај, мед и цимет, коприва, кантарион...бљак, се претворив у ливада :sick:

Same here.(y) Без ништо. Ама не мора да е зелен, може било каков чај да е.
Исклучиво зелен , ме расонува како некои кафето кофеинот бидејки јас не пијам кафе, зелен чајј мммм

Хербалајф и земска убавина :icon_lol:.

Знаеш Ацтеките како го пиеле какаото? Со лута пипер во него мелена за добро да го зачинат. И тоа можеби тебе да ти е чудно ама така првично се пиело какаото :icon_lol:.
абе брат еве ја приказната "Доага на гости еден и му викам сакаш кафе,овој не не е здраво,еве ти свари ми чај и вади една кесичка ја ова само го пијам а во сооба 10 души .ГО варам ја тоа травата и почна да не убедува као он не јадел на сабајле ,као му било многу убаво,као покачил мускулна маса и ми вика пробај го чајот и кога го пробав срање тешко неам зборови" Како може хербалифе да е земска убавина кога на сите им е јасно дека тоа е маркетински трик, А уствари нема да пиеш пиво,ракија,вино,да пушиш и што ако дочекаш еве пример 90години ке се мачиш ти и ке мачиш уште 30 души од твојата фамилија

абе брат еве ја приказната "Доага на гости еден и му викам сакаш кафе,овој не не е здраво,еве ти свари ми чај и вади една кесичка ја ова само го пијам а во сооба 10 души .ГО варам ја тоа травата и почна да не убедува као он не јадел на сабајле ,као му било многу убаво,као покачил мускулна маса и ми вика пробај го чајот и кога го пробав срање тешко неам зборови" Како може хербалифе да е земска убавина кога на сите им е јасно дека тоа е маркетински трик, А уствари нема да пиеш пиво,ракија,вино,да пушиш и што ако дочекаш еве пример 90години ке се мачиш ти и ке мачиш уште 30 души од твојата фамилија
Пазарчето е поздраво од Хербалифе 100 пати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom