Кога би имале уште еден ден?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Кога би имала само уште еден ден, ќе бидам со еден човек, од почетокот до крајот, најголем благослов е да умрам на неговите раце.

Ке отидам негде сам си пуштам музика и да си умрам на раат.

Би и кажал нешто на една личност па после и да умрам не жалам :)

ќе го поминам со личноста шо ја сакам, барем ќе знам дека сум умрела со насмевка на лицето :)

Би го кажала она што цел живот сум се срамела да го кажам од некој си страв, срам ,би била со луѓето што ги сакам,што ме сакаат...
Би ги запишала чувствата на хартија и за крај би ја бакнала личноста која ја сакам,па макар било тоа и со последниот мој здив.

би го изгледал пак филмот "Crank" и би стапил во луда авантура...

Би седел цел ден со моето семејство :nesum:

ако имам уште еден ден да живеам јас,
кај би одел, што би правел, кај би барал спас...
него, најпрво со фамилијата, ќе ги соберам сите да ги видам за последен пат, па со другарите и другарките... за на крајот да бидам со љубената.

па ке напрам нешто за да ме запамтат сите...било тоа добро или лошо :zlo:

Aко имам уште еден ден ?!

Многу тешко прашање ... Како можам да направам за 24 часа се што не сум направила во цел живот ?! Нека остане најобичен и спонтан ден како и секој што сум го живеела, оти ако го планирам накрај ништо нема да испадне и многу напрегање за мозочниве клетки ќе ми дојде од толку организирање ... :f:

Najprvo ke otidam i ke go pregrnam i ke go baknam... Potoa bi go pominala cel den so prijatelite i so semejstvoto.So site onie koi mi znacat.

24 ту лајф :)

24 часа останат живот :)

Мораш, ама мораш да одговориш само на овие прашања:
1. Со кој ќе ги поминиш?
2. Што ќе јадиш?
3. Што ќе пиеш?
4. Како сакаш да бидеш запамтен?

Мои одговори

1. Со мојте најмили.
2. Палачинка :)
3. Топло чоколадо
4. Беше Дружлив:salut:

1. Со повеќе личности
2. Шпецли
3. Фруктал

4. таков каков што сум

1.Сама
2.Пудинг од чоколадо
3.Сок од боровинка
4.Беше напатена душа,се роди во погрешно време,сакаше да ја дочека апокалипсата :icon_lol:

1. Сама.
2. Чоколадо.
3. Пак чоколадо. (топло)
4. Како _______ ________ !!! (моето име и презиме :))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom