Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Некако улогата на Бог не ми соодветствува. И да имам шанса незнам што би правел, а лоша работа е да се грижиш за желбите на еден куп смртници (еден сакам ова друг сакам она ). Убаво ми е вака и не би се менувал.

Dzish напиша:
Некако улогата на Бог не ми соодветствува. И да имам шанса незнам што би правел, а лоша работа е да се грижиш за желбите на еден куп смртници (еден сакам ова друг сакам она ). Убаво ми е вака и не би се менувал.

Ne bi sakala da se menjam, megjutoa barem eden da probam da vidam i toa kako e...pa sto bi napravila? Aj koa kje bidam kje razmisluvam za toa

Mr.Jack напиша:
Bi gi unishtil site (komunisticki) politicari vo zemjava
Jas bi gi varel 'svinski sapun' na ploshtad ama site do eden!
i btw ke ja preuredam drzavava vo Monarhija i jas ke se stavam Monarh e utre koga nema da bidam bog ke vi kazam posle na site!!!:zver:

ke davam besplatno tjuniranje na koli i ke podaram japan imports koli kako lancer evo, nisan 350z.....:)

Razor напиша:
ke davam besplatno tjuniranje na koli i ke podaram japan imports koli kako lancer evo, nisan 350z.....:)

Тоа би го правел ако си Бог за еден ден?!

OMG! :tapp:

.. бог, а? Бог на што? Или, Бог од монотеистичките религии? Ако е вториов, тогаш десен клик -> Delete, па File -> New Planet.

Големиот потоп. (Just kidding)

Јас не си кажав што би направил да сум Бог...за еден ден.

„Ај ако можи да продолжиш рок за уште некој ден!” :)

Бидејки во еден ден, нема шанси се да поправам :)

Сакам да сум Бог само денес!Иначе не ми е примамливо неговото место!
Денес е голем ден за мене а и за мн.граѓани на нашата држава,од денес почнува судењето на Љубе и Јохан и свесна дека вака седејќи на нет можам да дадам само морална подржка,но кога денес Би била Бог би променила многу работи!:salut:

Би се вратил во прва година средно,ама со овој памет сега што го имам

хмммммм.........

Ке седам по цел ден и ке читам на кајгаан ,валда таму имаат подобар интернет од овој скапаниот што го користиме во Мк. :vozbud:

ke si staam 1 GB internet :) i ke igram kanter so 1 ping i ke simnuvam so 100 Mb brzina :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom