Кога би биле Бог на еден ден, што би направиле?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Самиот наслов кажува се. Ако би биле БОГ за еден ден, што би направиле и би сменале во светов?

Би ги уништил американците, ништо друго. :helou:

ќе го "испозалепам" озонот, ќе ни ибе векот воа глобалново затоплување ко шо е тргнато........

Ќе му ја вратам власта на Бога истата секунда...

Лејди Сатори напиша:

ah devojko, mi gi citas mislite:smir:
znaci da povtoram, vednas bi se otkazala od ulogata, mi se svigja zivotot na "obicen" smrtnik bez mnogu grizi:toe:

јас не би сакал да се заменам со никој ни на 2 сек. а не па цел ден...

Лејди Сатори напиша:
Не би сакал да бидам на место кое не го заслужувам, поготово како обичен смртник.
Бог е во се, Бот гледа се, тој е семоќен.
Истата секунда би ја вратил.
Ако сум Бог, би поуживал малце во животот, би си го направил интересен, а и на луѓето околу мене, можда ќе ми се допадне, а после ќе ја вратам власта на Бог, а и времето, ќе направам така да тоа испадне како да сум сонувал.
Така ќе испадне како да сум ја вратил истата секунда.

Ќе ја сменам природата на човекот, да не биде толку алчен, деструктивен и да почне да биде покреативен со грижа за природата, планетата, животните и сите луѓе со кои што го дели ваздухот

Ја внесувам Македонија во европска унија :pos:
Не бе, не сакам ни да помислам на тоа, стражно ми е некако, нема шанса барем сега засега, ни минута па камо цел ден!

Би го запрела времето за да постојам само јас со својата љубов и никој друг.

Ама себично,нели:retard

Abe bi iskoristil takva moznost!! Ne bi propustil, bi naprail site da se sakaat i da ima respect! posle toa ko so rece Black Rose da popraam rabotava so ozonov, i toa bi bilo se . :)

Првин би си го средил и подобрил животот како што јас сакам, а ако остане време, ке се погрижам и за другите.

1 ден.....ухууууууу.Прво дајте ми го па после....хах
Прво ке си се средам јас,шо сакам ке си дадам,после ке ги уништам американците(ке ги остранам од светот),ке напраам да има само добри и асални луѓе...ке напраам се шо е добро,и ке си идам дома

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom