Коефициент на интелигенција IQ

• Креатор на темата Креатор на темата atrum versus
  • Време на започнување Време на започнување
Се тешат неспособните. Дека гузење е интелигенција.
Како последен кој правел тест и како некој што котира доста високо, вака “од око” каде би го пласирал Дамби на таа скала кога си ги самиот крена нозете? Не ваљда 137 како тебе?

Рон вели препознавање патерни било знак на висока интелигенција.

:toe:
Рон е homo novus, следното еволуциско скалило, сеуште не можеме да сфатиме дали мерел интелигенција или притисок. Останатите сме си само хомо, пошто гледаме спорт.

Како последен кој правел тест и како некој што котира доста високо, вака “од око” каде би го пласирал Дамби на таа скала кога си ги самиот крена нозете? Не ваљда 137 како тебе?

вака од око ми е тешко да го позиционирам. Не сум го видел у интелектуални теми да збори да споделува предвидувања и логика да користи. За ораторство го бива, но најчесто збори празни муабети. Би му дал 100-110 вака од ракав.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ако пробуваш да си мериш ниво на интелигенција во тој момент го докажуваш спротивното а тоа е колку си уствари тапа од човек..
За тапа човек збори некој со NPC карактер и семе синапово менталитет. :tapp:

Ретко кој човек си ги задржал очекувањата и идолизирањата што ги имаме пред да ги запознаеме, убавината е само уште една отежнителна околност. И не би рекол е “џабе лепота” ако истата останува како факт и по запознавање во живо, што не е секогаш случај со интелигенцијата бидејќи ѝ треба повеќе време на вистината да исплови на виделина. А ако мислеше џабе е некој убав кога е глуп, тогаш мислам дека треба да се обидеш да бидеш подобар човек. Кога веќе даваш такво мислење, кај тебе како е распределбата мислиш, џабе паметна, џабе убава или џабе збориме?
... ќе ти одговорев на ЛП, ама не ти е во функција, кога веќе ме цитираш!

• Вау
Reactions: wot
Рон е homo novus, следното еволуциско скалило, сеуште не можеме да сфатиме дали мерел интелигенција или притисок. Останатите сме си само хомо, пошто гледаме спорт.
Koe homo ? Ima homo sapiens, homo pederikus, homo neandrethalensis, homo erectus , homo habilis.....

Се тешат неспособните. Дека гузење е интелигенција.
Интелигентни и способни се тие што знаат на кого да му се нагузат, а глупи се тие што секој може да ги нагузи.
Држ се до зид.

@Zlatikevichius и како да му вратам после кога само гузење му е в ум?
И-Ку колку на компир.
А зошто да му вратиш кога он тебе не те цитираше? Ако си се пронашол во муабетот и си се навредил, пријави го, не ме тагнувај мене. Јас не сум му адвокат.

Реплицира на пост од њот каде сум тагиран јас. И првата реплика е гузење.

Интелигентни и способни се тие што знаат на кого да му се нагузат, а глупи се тие што секој може да ги нагузи.
Држ се до зид.
:backa:
Автоматски споено мислење:

Рон вели препознавање патерни било знак на висока интелигенција.

:toe:
Њот. Јас не мислев на интелигенција кога пишував таму. Туку општо земено, вакви ко мене нема да најдиш два пати. Очите ми се менуваат на сонце ко портокалови, проѕирни ко виски. Велат ова било знак на вонземски потекла. Еве незнам.

Реплицира на пост од њот каде сум тагиран јас. И првата реплика е гузење.
Што и да прави, јас не го читам цел форум за да знам кој што прави. Пред 7 минути дознав дека постоела темава.

Држ се до зид.

се браните вие здружено, тоа е со 80-90, не знаете ни една реплика да направите интересна. :kafence:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom