Кое парче облека (или моден додаток) сте го купиле последно?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Жолта сукњичка со печат-принт, црна јакна, розево фустанче со леопард принт, жолта и две бели маички, хеланки.. црни ниски сандали и малку повисоки бели штиклички на врзување како патики :wub: Најпрекрасни се (:

Јас си купив две маички, едната црвена со бела шара од едната страна, а другата бела кошула на кратки

Два пара чорапи и едни гаќи од пазаро.

Пет пара на добри обетки. :pipi:

ЈАс си купив тренерки и патики,ама не само тоа туку пуно работи хих их еве веќе неколку месеци пазарам од САД и го користам бесплатниот сервис од http://www.viaddress.com до сега сум пазарел на Amazon и Еbay i se e vo najdobar red.
За да се зачлениш на сервисов е бесплатно.Ти даваат лична американска адреса која можеш да ја користиш за да купуваш од било кој Американски трговец и потоа преку сервисов viaddress можеш да ги добиеш работите што си ги купил.
Ако на пр. некој американски трговец не прифаќа интернационални кредитни картички тогаш сервисов ќе ви купи за вас,без никаква провизија,единствено само да платиш за транспортните трошоци.
пуно поздрави

Бело фустанче, бели штикли, бели обетки, бела алка и бело ташниче за апсолвентската, се бело хехе како невеста бев.

денеска купив две кошули една од BOSS а втората Armani,плус две крпи за на плажа исто од Armani

Па си купив фармерчиња, маиче... и само што си купив патичиња. И така сум си поприлично среќна :D:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom