Кое јадење (и пиење) не можете да го поднесете?

• Креатор на темата Креатор на темата janicka
  • Време на започнување Време на започнување
Манџи,пачи од јагнешки глави дроб сарми супи од месишта дромени внатре печено јагнешко или јарешко ич не поднесувам ми мириса ми копа смрдеа :vozbud:па мозоци поховани лелее или цревца па коа че чуам некој така каа че рече јадев цревца крезли и ја у несвес су па и лукче имаше :kesa:

Mnogu raboti ne mozam da podnesam za jadenje, epten malku raboti jadam, eve kako najgadni ke gi izdvojam site mandzi, se so ima luk, i se so ima oriz. A za pienje se mozam da podnesam, ne odvbiam nisto.

Чек как беше тава шеј,аа љеќа,боранија,чорба..А за пијалок,се што е за пиење пијам..:):)

Како и повеќето...Пача намбр 1. јадење што неможам да го поднесам.Како се мрда тоа...:pov:Одвратни ми се и состојките внатре.Лук или што и да имаше.:nenene:
Намбр 2. Супи некои со посебни вкусеви,внатре сите можни работи се застапени,некои па имаат и некое “мевце“ внатре...Одвратно е сето тоа.:pov:
Од пијалоци,ракија,пиво и вотка :pov: друго се можам да поднесам.:jaj:

Сарми и такви глупости од јадење и Кокта сокот од пиење ми се најодвратните нешта на планетава.

спанаќ сарма зелка џигери такви ствари, лук од сокови бонго и такви некои кои што се од боја направени :salut:

Чорби,Манџи
Јафа 100%

Како и повеќето...Пача намбр 1. јадење што неможам да го поднесам.Како се мрда тоа...:pov:Одвратни ми се и состојките внатре.Лук или што и да имаше.:nenene:
Намбр 2. Супи некои со посебни вкусеви,внатре сите можни работи се застапени,некои па имаат и некое “мевце“ внатре...Одвратно е сето тоа.:pov:
Од пијалоци,ракија,пиво и вотка :pov: друго се можам да поднесам.:jaj:

лелелеле пачааааааааа :nesvest: толку ми се згози животот кога пробав :pov:

Неможам да поднесам супа, пача, боранија, спанаќ:pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov:
А од пијалоци.. Хмммм..
Ракија .. Коњак.. :toe:

Неможам да поднесам супа, пача, боранија, спанаќ:pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov::pov:
А од пијалоци.. Хмммм..
Ракија .. Коњак.. :toe:

Бљак пача... Не можам исто доста морски работи (ракчиња, октоподи, шкампи...) да ги поднесам, не дека ми се гадни на вкус али ми се некако гадни да ги јадам... Имам пробано и едноставно гадно ми доаѓа.
Од пијалок не ми текнува нешто што не можам да го поднесам, може некои од тие гадните вина што се 5 литра 80 денари.

Леле терсене луѓе!!!:nesvest: Или што би рекла баба ми маанџии, човек не може ништо да ви погоди.:baeh: Па вие само на кајгана ли сте?:jaj: А за пача признавам, еднаш само од гледање како мали со брат ми повраќавме.

Џигер, чкембе и пача... за пиење шо знам се пијам...

Спанаќ, пача, боранија, турлитава и кукурек. За пиење било што од алкохол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom